MHP Lideri Bahçeli'den Derbi Yorumu - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli'den Derbi Yorumu

MHP Lideri Bahçeli\'den Derbi Yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Spor Toto Süper Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili, "Ben Beşiktaşlı olduğum için Fenerbahçe ile Galatasaray içerisinde bir tercihte bulunmuyorum."

12.05.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Spor Toto Süper Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisiyle ilgili, "Ben Beşiktaşlı olduğum için Fenerbahçe ile Galatasaray içerisinde bir tercihte bulunmuyorum. Kim hak ediyorsa o şampiyon olsun" değerlerdirmesini yaptı.

MHP Lideri Bahçeli, partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen, tüm illerin el sanatları ve yöresel ürünlerinin sergilendiği 'Türkiye Kermesi'ne katıldı. "Anneniz için siz de özel bir hediye seçin' sloganıyla yola çıkılan kermeste Bahçeli yoğun ilgiyle karşılaştı. Renkli geçen kermeste önce seymenler sahneye çıkarak Ankara havası eşliğinde bir gösteri sundu. Ardından MHP'li genç kızlar yöresel bir gösteri sergiledi. Bahçeli ardından tek tek stantları dolaşarak bilgiler aldı.

Bahçeli, programın sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluğunu belirleyecek olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili değerlendirme yapan Bahçeli, "Uzun bir mücadeleden sonra iki güzide futbol takımı bu akşam karşı karşıya gelecek, tabiatıyla ben Beşiktaşlı olduğum için Fenerbahçe ile Galatasaray içerisinde bir tercihte bulunmuyorum. Kim hak ediyorsa o şampiyon olsun" dedi.

Öte yandan Bahçeli, Suriye'de tutuklu bulunan gazetecilerin Türkiye'ye getirilişine ilişkin soruya ise, "Çok hayırlı olmuş" karşılığını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli'den Derbi Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement