Milletvekili Aday Adayları - Son Dakika
Politika

Milletvekili Aday Adayları

Milletvekili Aday Adayları

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı, Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ndeki Ceyhan Belediyespor'un Basketbol Şube Başkanı ve 3. Futbol Ligi'ndeki Ceyhanspor Asbaşkanlığı Görevini Yürüten Ziraat Yüksek Mühendisi Alemdar Öztürk, Görevlerinden Ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'dan 23. Dönem Milletvekili Aday Adayı Oldu.

17.05.2007 21:13

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı, Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ndeki Ceyhan Belediyespor'un Basketbol Şube Başkanı ve 3. Futbol Ligi'ndeki Ceyhanspor Asbaşkanlığı görevini yürüten Ziraat Yüksek Mühendisi Alemdar Öztürk, görevlerinden ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'dan 23. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu.

MHP Adana il binasında bugün saat 18.30'da düzenlenen aday adaylığı törenine Ceyhan'dan gelen araç konvoyu ve Adana'daki partililerin coşku dolu alkışları arasında eşi Kübra Öztürk ile el ele vererek gelen Alemdar Öztürk'ü ilk karşılayan da yıllardır kader arkadaşlığı yaptığı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu. Öztürk, 3 hilalli bayrakların dalgalandığı ortamda çiçek yağmuruna tutuldu.

1970 Adana ili Yumurtalık ilçesi doğumlu olan Alemdar Öztürk, 1998-2002 yıllarında Ceyhan Ülkü Ocağı Başkanlığı yaptığını, 1999 seçimlerinden sonra teşkilatın isteğine uyarak Ceyhan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini, 2002 genel seçimlerinde ise teşkilat yoklamasında 3. sırada yer almasına rağmen Ülkü Ocakları başkanlarının adaylığına onay çıkmaması üzerine listede yer alamadığını belirtti.

Öztürk, adaylığıyla ilgili de şunları söyledi:

"Ülkemizin, vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan, önce ülkem diyen, vatana hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, milliyetçi-ülkücü kadrolara ihtiyacı vardır. Bu noktada, Alemdar Öztürk olarak ülkem ve milletime hizmet etmek için ilk adımı atarak MHP 23. Dönem Adana milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Alemdar Öztürk olarak, ülkeme ve milletime hizmeti şeref sayıyorum."

Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü'nün daveti üzerine salonda bulunan diğer aday adayları Bilal Toklu, Bilal Şahin, Uğur Kızıl, Türkan Cengiz de Öztürk'ün eşi Kübra Öztürk ile el ele vererek partilileri selamladı.

(DF-SN-SN-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Aday Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement