Musul'daki Çatışmalar - Son Dakika
Politika

Musul'daki Çatışmalar

Başbakan Erdoğan, Musul'daki gelişmelerle ilgili olarak bazı bakan ve üst düzey bürokratlarla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

11.06.2014 16:17

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musul'daki gelişmelerle ilgili olarak bazı bakan ve üst düzey bürokratlarla bir araya geldi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Musul'daki gelişmelere ilişkin bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Başbakan Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıya Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Erdal Öztürk katıldı.

Başbakanlık kaynakları, Türkiye Başkonsolosluğu başta olmak üzere Musul'daki gelişmelerin yakinen takip edildiğini, önümüzdeki saatlerde Dışişleri Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılacağını kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Musul'daki Çatışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement