Simav'ın Siyasetine Renk Kattı - Son Dakika
Politika

Simav'ın Siyasetine Renk Kattı

Simav\'ın Siyasetine Renk Kattı

Simav'ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Bakır, seçim kampanyasına şarkıları, klipleri ve 25 yaşındaki hurdaya çıkmış aracıyla renk katıyor.

20.03.2014 11:57  Güncelleme: 12:07

Kütahya'nın Simav ilçesinin bağımsız belediye başkan adayı SSK emeklisi Ali Bakır (56), seçim kampanyasına şarkıları, klipleri ve 25 yaşındaki hurdaya çıkmış aracıyla renk katıyor.

8 adayın lüks araçları süsleyip sürdürdüğü propaganda çalışmalarını, bağımsız aday Ali Bakır 1989 model Serçe marka aracıyla gerçekleştiriyor. Yılların yorgunu aracıyla Simav'ın cadde ve sokaklarıyla meydanlarında cirit atan Bakır, şarkıları, klipleri ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle rakiplerine meydan okuyor.

AK Parti seçim bürosu önünde Selda Bağcan'ın "Yuh Yuh" şarkısını seslendiren Ali Bakır, diğer adayların seçim bürolarının önüne çektiği aracından değişik şarkılar seslendirerek seçimlere ayrı bir renk katıyor.

Sevimli ve sempatik tavırlarıyla halkın gönlünde taht kuran Simav'ın bağımsız adayı Ali Bakır, "Madenlerin hası bakır, insanların hası Ali Bakır geliyor" diyerek puan topluyor.

Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinden dolayı Simavlıların "Atom Karınca" lakabını taktikları bağımsız aday Ali Bakır, 30 Mart'taki yerel seçimlerde halkın kendisini tercih edeceğine yürekten inanıyor.

Fakirin fukaranın adayı olduğunu iddia eden Bakır, "Göreceksiniz. Kazandığım takdirde Simav Belediyesi fakirin fukaranın belediyesi olacak. Yemediğim gibi kimseye de yedirmeyeceğim. Belediyenin kasasına sahip çıkacağım. Tüyü bitmemiş insanların haklarını sonuna kadar koruyacağım. Rantiye için değil, şantiyeye çevirmek için geliyorum. Maaşımın yarısını da fakire fukaraya dağıtacağım. Madenlerin hası bakır, insanların hası Ali Bakır geliyor" şeklinde konuştu.

Tek bir dönem için aday olduğunu ifade eden Bakır, "Bu yüzden kimseye taviz vermeyeceğim. Doğru bildiğimden şaşmayacağım. Doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayacağım. Fakirin fukaranın dostu olacağım" dedi.

Bakır ayrıca, şarkılı sazlı sözlü propaganda çalışmalarında verdiği rahatsızlıktan dolayı da vatandaşlardan özür dilediğini ve anlayış beklediğini kaydetti.

Şaphane ilçesinden Oğuzhan Demirel (21), "Ben Simav'a komşu Şaphane ilçesindenim. Bağımsız aday Ali Bakır'ın namı ilçemizde bile anılıyor. Herkes gibi ben de böylesine cesur ve bir adayı tanımak için Simav'a geldim. Kendisini tanımaktan büyük keyif aldım. Başarılar temenni ediyorum" dedi.

Simavlı seçmen Mehmet Yüksek (46), "Ali Bakır'ı belediye başkanımız olarak görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Simavlı seçmen Mehmet Ali Kiraz (56) da, "Ali Bakır belki de Türkiye'nin en renkli siması. Cesaretinden dolayı kutluyorum. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.

Latif Hodo (47), "Ali ağabeyimiz sempatik ve sevimli. Kendisinin hem karakterini hem seçim çalışmalarındaki söylemlerini çok beğeniyoruz. Biz Simavlılar olarak onu çok sevdik. İnşallah başkanımız olarak görmek istiyoruz" diye konuştu.

Ahmet Yıldırım (38), "Klipleri ve şarkılarını çok beğeniyoruz. Seçimlere renk kattı" dedi.

Seçmen Ömür Ataklı (32), "Medeni cesaretine hayranız. Seçimlere ayrı renk kattı. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Cengiz Özkaya (34) ise, "Ali baba Simav'da benim yanımda bir numara. Yemez de yedirmez de. Dürüstlüğüne diyecek yoktur. Kalitede 10 numaradır. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Simav'ın Siyasetine Renk Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement