Somali Başbakanı Khayre, Türkiye'ye Resmi Ziyarette Bulunacak - Son Dakika
Politika

Somali Başbakanı Khayre, Türkiye'ye Resmi Ziyarette Bulunacak

Somali Başbakanı Hassan Ali Khayre, yarın Türkiye'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştirecek.

24.10.2017 12:50

Somali Başbakanı Hassan Ali Khayre, yarın Türkiye'ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştirecek.

Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Somali Başbakanı Hassan Ali Khayre, 25-27 Ekim tarihlerinde Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Başbakan Khayre'nin Türkiye'ye ilk resmi ziyareti olacak.

Khayre, 26 Ekim Perşembe günü, Ankara'da Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelecek, heyetler arası görüşmeler yapılacak. İkili ilişkilerin ele alınacağı görüşmelerde, güncel bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulacak.

Khayre, ayrıca 14 Ekim'de Somali'de meydana gelen terör saldırısında yaralanan ve Türkiye'de tedavi gören Somalileri de ziyaret edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Somali Başbakanı Khayre, Türkiye'ye Resmi Ziyarette Bulunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement