Sp'li Doğan: Çanakkale'de Bizimle Hendek Kazanlar, Bize Karşı Hendek Kazacak Hale Geldi - Son Dakika
Politika

Sp'li Doğan: Çanakkale'de Bizimle Hendek Kazanlar, Bize Karşı Hendek Kazacak Hale Geldi

Sp\'li Doğan: Çanakkale\'de Bizimle Hendek Kazanlar, Bize Karşı Hendek Kazacak Hale Geldi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "100 yıl önce İngiliz, Fransız ve küresel güçlere karşı Çanakkale'de bizimle birlikte hendek kazanlar nasıl oldu da bugün İngilizler'le, Fransızlar'la beraber doğuda bize karşı hendek kazacak hale geldi?

18.01.2016 10:11

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, "100 yıl önce İngiliz, Fransız ve küresel güçlere karşı Çanakkale'de bizimle birlikte hendek kazanlar nasıl oldu da bugün İngilizler'le, Fransızlar'la beraber doğuda bize karşı hendek kazacak hale geldi?" dedi.

SP Manavgat İlçe Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, ülkede ekonominin kötüye gittiğini ve her geçen gün işsizlik ve borçlu sayısının arttığını, birçok kişinin borcunu ödeyemediği için sıkıntıya düştüğünü, kadına şiddet ve intihara teşebbüs vakalarında artış görüldüğünü söyledi. Terör olaylarına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Doğan, şöyle konuştu:

"100 yıl önce İngilizler'e, Fransızlar'a ve küresel güçlere karşı Çanakkale'de bizimle beraber hendek kazanlar nasıl oldu da bugün İngilizler'le, Fransızlar'la beraber doğuda bize karşı hendek kazacak hale geldi? Suçlu kim? Suçlu sadece onlar mı? Terörü doğru görmemiz zaten mümkün değil. Ama terörün güçlenmesini sağlayan, 'Çözüm süreci' adı altında bu ülkeyi felakete götürenler hesap vermeyecekler mi? Saadet Partisi olarak herkese şunu hatırlatacağız; bu ülkede Kürtler tek başına bir hiçtir, bu ülkede tek başına Çerkezler bir hiçtir, bu ülkede tek başına Türkler bir hiçtir. Tarih bize ispatlamıştır ki; Türk'ü, Kürd'ü, Çerkez'i, Laz'ı hep beraber büyük bir güçtür. Bunu bilenler aramıza fitne sokmaya çalışmaktadır. Buna alet olmayacağız. Biz beraber İstanbul'u fethettik, kurtuluş mücadelesini verdik, Çanakkale'yi savunduk. Ama bugün birilerinin ortaya atmış olduğu fitne, mikrop halkaları ile birbirimizi yiyecek hale getirildik. Yetmedi bölgemizde savaşma zemini oluşturuldu."

Daha sonra yapılan ilçe kongresinde mevcut başkan İbrahim Maslak aday olmazken, tek listeyle seçime giren İlhami Demiral, ilçe başkanı seçildi. - Manavgatantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sp'li Doğan: Çanakkale'de Bizimle Hendek Kazanlar, Bize Karşı Hendek Kazacak Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement