Tahliye Edilen Tutuklu Vekiller - Son Dakika
Politika

Tahliye Edilen Tutuklu Vekiller

Tahliye Edilen Tutuklu Vekiller

Barış ve Demokrasi Partisi'nin tutuklu vekillerinin avukatlarının başvurusu üzerine toplanan Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin, Gülser Yıldırım ve İbrahim Ayhan’ın tahliyelerine karar vermesinin ardından, vatandaşlar Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde bulunan İbrahim Ayhan'ı karşılamak üzere, cezaevinin önünde toplanmaya başladı.

03.01.2014 16:25

Barış ve Demokrasi Partisi'nin tutuklu vekillerinin avukatlarının başvurusu üzerine toplanan Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin, Gülser Yıldırım ve İbrahim Ayhan'ın tahliyelerine karar vermesinin ardından, vatandaşlar Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde bulunan İbrahim Ayhan'ı karşılamak üzere, cezaevinin önünde toplanmaya başladı.

Anayasa Mahkemesi'nin KCK tutuklusu 2 vekil hakkında "Tutukluluğun makul süreyi aştığı" ve "Seçilme hakkının ihlal edildiği" kararını vermesinin ardından, tutuklu avukatlarının, Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesine başvurması üzerine tahliye kararı verildi. Tahliye kararının alınmasının ardından, çok sayıda kişi İbrahim Ayhan'ın bulunduğu Diyarbakır D Tipi Cezaevinde hareket etti. İlerleyen saatlerde Ayhan'ın cezaevinde çıkması bekleniliyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tahliye Edilen Tutuklu Vekiller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement