Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP'nin İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları "İzmir Sevda Hareketemiz Başlıyor" başlıklı toplantıyla yerel seçim startını verdi.

04.01.2014 11:44

MHP'nin İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, "İzmir Sevda Hareketimiz Başlıyor" başlıklı toplantıyla 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin startını verdi.

Karaca Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 29 Aralık 2013'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla büyükşehir ve 25 ilçe belediye başkan adayını açıkladıklarını, geri kalan 5 ilçede de mutabakat sağladıklarını ve bunları ilerleyen günlerde açıklayacaklarını belirtti.

İzmir'in kendileri için bir sevda, aşk, tutku olduğunu dile getiren Karataş, "Bizler Türkiye ve İzmir sevdalıları bir kutlu yola çıkıyoruz, İzmir sevda hareketini başlatıyoruz. Bayrak olan bu güzel şehirden ay yıldızlı bayrak olup dalgalanıyoruz. Üretken belediyecilikle artık yeter söz senin İzmir diyoruz" dedi.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer ise partisinin konusunda uzman, bölgesinde tanınan ve çok sevilen adaylarla İzmirlilerin karşısına çıktığını belirtti.

İzmir'in bütün bölgeleriyle ilgili projelerinin hazır olduğunu, rüştlerini ispat ettiklerini dile getiren Taşer, "11,7 kilometrelik metroyu bu ekip 3,5 yılda İzmirlilere hediye etti. 864 milyon dolarlık büyük kanal projesini kredi kullanmadan bu ekip İzmirlilere hediye etti. 20 bin toplu konutu İzmirli vatandaşlarımızın hizmetine yine bu ekip hediye etti" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun arkasında belediye, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın ise arkasında hükumetin olduğunu kaydeden Taşer, "Bizim arkamızda İzmirli hemşehrilerimiz var" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement