CHP'nin Denizli Adayı Kazım Arslan Oldu - Son Dakika
Politika

CHP'nin Denizli Adayı Kazım Arslan Oldu

CHP\'nin Denizli Adayı Kazım Arslan Oldu

CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Kazım Arslan'ı açıkladı.

05.01.2014 17:04  Güncelleme: 16:59

CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarının, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Kazım Arslan'ı uygun gördüklerini açıkladı.

Çavuşoğlu'nun cuma günü Ankara'da yaptığı görüşmeler sonrası bir sosyal paylaşım sitesinden bildirdiği Kazım Arslan'ın adaylığı için partide açıklama yapıldı. İl başkanlığının bulunduğu Çaybaşı Caddesinin giriş ve çıkışları trafiğe kapatılırken, çok sayıda partili, Kazım Arslan'ı il başkanlığına gelişinde alkışlarla ve tezahüratlarla karşıladı.

İl Başkanı Çavuşoğlu, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Aslan, aday adayı Nadi Kılıçaslan ve diğer ilçe adayları ile il binasının balkonundan partilileri selamladı.

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Kazım Arslan'ın adaylığının 15 Ocak'ta yapılacak CHP Parti Meclisi'nde kesin olarak açıklanacağını belirterek, "Genel Başkan ve Genel Başkan yardımcıları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Kazım Arslan'ı uygun gördüler. Genel merkezin Denizli'ye ve bize güveni tam. Biz de size güveniyoruz. 30 Mart akşamı, 19 ilçesi ile beraber Denizli'nin 20 belediyesinin burçlarına CHP bayrağını dikeceğiz" dedi.

İş adamı ve avukat Kazım Arslan da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Denizli ve ülke için önemli olduğunu belirterek, Denizli'yi yönetmek için projeleri olduğunu, bunu halkla birlikte gerçekleştireceğini kaydetti.

Çavuşoğlu, Arslan ve diğer partililer, balkondan güvercin uçurdu, partililere karanfil dağıttı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'nin Denizli Adayı Kazım Arslan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement