The Irishman Filmi - Son Dakika
Sinema

The Irishman Filmi

The Irishman Filmi

The Irishman filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Irishman filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.08.2019 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Charles Brandt'in 2003 yılında yayımlanan 'I Heard You Paint Houses' isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan ABD tarihinin en ünlü sendika liderlerinden Jimmy Hoffa ve II. Dünya Savaşı sonrası mafyanın kendisine işaret ettiği figürlere suikast düzenleyen kiralık katil Frank Sheeran'ın etrafında gelişen, on yıllara uzanan bir suç hikâyesini anlatıyor.

The Irishman'de Hoffa'ya Al Pacino, Sheeran'a ise Robert De Niro gibi iki usta isim hayat verirken Pacino ve De Niro'nun yanı sıra Joe Pesci, Anna Paquin, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi gibi isimlerin yer alıyor.

Yönetmen: Martin Scorsese

Senaryo: Steven Zaillian, Charles Brandt

Oyuncular: Robert De Niro, Anna Paquin, Al Pacino, Joe Pesci, Stephen Graham, Harvey Keitel, Jesse Plemons, Bobby Cannavale, Aleksa Palladino, Kathrine Narducci, Jake Hoffman, Jack Huston, Sebastian Maniscalco, Ray Romano, Domenick Lombardozzi, Paul Ben-Victor, Claudette Lalí, Sharon Pfeiffer, Larry Romano, Stephanie Kurtzuba, J.C. MacKenzie, Jim Norton, Margaret Anne Florence, Aly Mang, Kate Arrington, Louis Cancelmi, India Ennenga, Doris McCarthy, Barry Primus, Natasha Romanova

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: The Irishman

Yapımcı Firma: STX Entertainment

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: STX Entertainment

Vizyon Tarihi: 01.01.2021

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Irishman Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement