Türk Lokumu Filmi - Son Dakika
Sinema

Türk Lokumu Filmi

Türk Lokumu Filmi

Türk Lokumu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Türk Lokumu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.03.2016 11:47

Anadolu’da bir devlet okulunda okuyan Niyazi derslerinin başarısı ve okul birinciliği sebebiyle İstanbul’daki bir Amerikan kolejinde yatılı ve burslu okumak için bir teklif alır. Babası Emin Efendi oğlunun okuyup büyük adam olacağını umut ederek İstanbul’a gönderir. Kolejde işler biraz farklıdır. Sürekli partiler yapan, eğlenen öğrenciler yüzünden kolejin başarı oranı düşmüştür. Okul müdürü Anadolu’da en başarılı öğrenci olan Niyazi’yi okula transfer etmek ve okulun başarı oranını yükseltmek istemiştir.

Yönetmen: Deniz Denizciler

Senaryo: Deniz Denizciler

Oyuncular: Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Metin Yıldız, Alper Rende, Yusuf Karakuyu, Tuğba Ekinci, Muhlis Asan, Seher Terzi, Tayfun Cihanoğulları, Sima Şerafettinova, Buğra Palavan, Damla Emekçioğlu, Birkan Akyol, Didem Ezgi Akın, Merve Sanay, Sara Koçoğlu, Su Gizem Akın, Hilal Tarakçı, Muhammet Kayku, Emirhan Bayramoğlu, Meltem Yaman, Serhan Hüdürefe, Yeliz Mete, Karelen Akbay

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Türk Lokumu

Yapımcı Firma: Topaloğlu Film, TDM Prodüksiyon

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: MC Film

Vizyon Tarihi: 18.03.2016

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Türk Lokumu Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement