Tutsak Filmi - Son Dakika
Sinema

Tutsak Filmi

Tutsak Filmi

Tutsak filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Tutsak filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.09.2018 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutsak, Güney Amerika’da zengin bir iş adamının doğum gününe katılan ve burada rehin alınan ünlü opera sanatçısının hikayesini anlatıyor. Japon iş adamı Katsumi Hosokawa‘nın doğum günü için özel bir parti düzenlenmektedir. Amerika’nın ünlü sopranosu Roxane Coss’da partinin konukları arasındadır ve özel bir konser verecektir. Başkan yardımcısının evinde verilen partide başlarda her şey yolundadır. Fakat partinin sonlarına doğru bir grup terörist partiyi basar. General Benjamin tarafından tutuklanan yoldaşlarının serbest bırakılmasını isteyen teröristler evdeki herkesi rehin alır. Bir süre sonra rehine sayısındaki fazlalık teröristler için sorun olmaya başlar. İçlerinde Katsumi Hosokawa ve Roxane Coss’un da yer aldığı bir grup önemli kişi dışındakileri serbest bırakırlar. Hosokawa ve Coss bir ay sürecek bu zorlu bekleyiş sırasında birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulur.

Ann Patchett’in aynı adlı eserinden uyarlanan in yönetmen koltuğunda Paul Weitz oturuyor. Başrollerini Julianne Moore ve Ken Watanabe’nin paylaştığı in kadrosunda Demian Bichir, Sebastian Koch, Christopher Lambert, Elsa Zylberstein gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Paul Weitz

Senaryo: Paul Weitz, Ann Patchett

Oyuncular: Julianne Moore, Christopher Lambert, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Thorbjørn Harr, Oleg Krupa, Elsa Zylberstein, Johnny Ortiz , Tenoch Huerta, Ryo Kase, Eddie Martinez , Emmie Nagata, Melissa Navia, María Mercedes Coroy, Bobby Daniel Rodriguez, Nico Bustamante, Gisela Chipe, Alan Del Castillo, Marcos A. Gonzalez, Phil Nee, Gabo Augustine, Mark Vincent, Minerva Paz, Marisa Brau, Noé Hernández, Eliud Kauffman, Jay Santiago, Anthony Linzalone, Ronnie Magri, Carmen Zilles, Ethan Simpson, Julio Lopez Jr., Loukas Papas, Howard Lockser, Alexander Spitfire, Ignacio Torre, Eve Lora, Leonardo Tlacuilo, Alberto Vazquez

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Bel Canto

Yapımcı Firma: Priority Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Japonca

Filmin Süresi: 102 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 05.10.2018

Kaynak: InterSinema.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement