1. Avrupa Oyunları - Son Dakika
Spor

1. Avrupa Oyunları

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) Türk sporcular, yarın 6 kategoride müsabakalara çıkacak.

22.06.2015 21:37

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) Türk sporcular, yarın 6 kategoride müsabakalara çıkacak.

3x3 basketbolda erkeklerde Hasan Aksoyak, Enver Ekmen, Kıvanç Dinler ve Ahmet Yılmaz'ın yer aldığı Türkiye, B Grubu'nda İspanya ve Belçika ile karşılaşacak. Kadınlarda ise Nihan Demirkol, İrem Tulgar, Duygu Fırat ve Dila Aşkın'ın forma giydiği milliler, B Grubu'nda Belçika ve Ukrayna ile oynayacak.

Badmintonda erkeklerde Emre Vural, Çek Petr Koukal, kadınlarda ise Neslihan Yiğit Hırvat sporcu Dorotea Sutara ile grup müsabakalarında karşı karşıya gelecek.

Aynı branşta çiftler grup maçlarında erkeklerde Emre Vural ve Sinan Zorlu, Rus İvan Sozonov ve Vladimir İvanov, kadınlarda Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak ise Çek Sarka Krizkova ve Katerina Tomalova ikilisine karşı mücadele edecek. Badminton karışık çiftler grup müsabakalarında ise Melih Turgut ve Fatma Nur Yavuz, Danimarkalı Niclas Nohr ve Sara Thygesen ikilisiyle yarışacak.

Boksta erkekler 52 kiloda Ferhat Pehlivan, 60 kiloda Yasin Yılmaz, kadınlar 51-54 kiloda ise Ayşe Taş çeyrek finalde ringe çıkacak.

Eskrimde erkekler bireysel kategoride milli sporcu İbrahim Ant, madalya mücadelesi vermek için yarışacak.

Yüzmede erkekler bireyselde Batuhan Hakan, Erge Can Gezmiş, Samet Alkan, Berk Özkül, Hüseyin Emre Sakcı, Rasim Oğulcan Gör, kadınlar bireyselde Almina Simla Ertan, Sezin Eligül, Zeynep Odabaşı, Yüksel Deniz Özkan ve Gülşen Beste Samancı çeşitli dallarda yarışacak. Türkiye, erkekler ve kadınlar takım kategorisinde de mücadele edecek.

Türkiye kadınlar voleybol takımı ise çeyrek finalde Rusya ile karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1. Avrupa Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement