22. Kış Olimpiyat Oyunları'na Doğru - Son Dakika
Spor

22. Kış Olimpiyat Oyunları'na Doğru

Oyunların meşalesini artistik patinaj şampiyonu Irina Rodnina, kozmonot Oleg Novitsky ile ünlü aktris Marina Aleksandrova ve aktör Vladimir Zeldin taşıyacak

01.10.2013 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Soçi kentinde, 7-23 Şubat 2014'te yapılacak 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın meşalesini üst düzey devlet yetkilileri, şirket yöneticilerinin yanı sıra artistik patinaj şampiyonu Irina Rodnina, kozmonot Oleg Novitsky ile ünlü aktris Marina Aleksandrova ve aktör Vladimir Zeldin taşıyacak.

Yunanistan'ın Olimpia kasabasındaki geleneksel törenle yakılan ve başkent Moskova'ya ulaşacak 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın meşalesini taşıyacak üst düzey devlet yetkilileri, şirket yöneticileri, sporcu, aktör ve aktristlerin isimleri açıklandı.

Olimpiyat meşalesini, Rus Olimpiyat Komitesi (ROC) Başkanı Alexander Zhukov, Moskova Devlet Üniversitesi Rektörü Viktor Sadovnichiy ve Devlet Başhekimi Gennady Onishchenko ile Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov'un yanı sıra Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot'un CEO'su Vitaly Saveliev de taşıyacak.

Meşaleyi taşıyacaklar arasında ünlü aktris Marina Aleksandrova, aktör Vladimir Zeldin ile kozmonot Oleg Novitsky de bulunacak. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 22. Kış Olimpiyat Oyunları'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement