3'te 3 Planı - Son Dakika
Spor

3'te 3 Planı

3\'te 3 Planı

Fenerbahçe, milli karşılaşmalar arasına kadar kayıp yaşamak istemiyor, Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak seride S.Trnava ve Başakşehir mücadelelerinden 3 puan hedefliyor.

30.09.2018 05:35

SENAD OK
Fenerbahçe, galibiyet serisiyle beraber toparlanmak istiyor. Sarı-lacivertliler, Atiker Konyaspor galibiyeti ve Beşiktaş maçındaki futbolla toparlanma sinyali verdi.
Milli maçlar öncesinde sırasıyla bugün Çaykur Rizespor maçıyla başlayacak Cocu ve takımı, S.Trnava ve Başakşehir maçlarından iyi sonuçlar alarak hem seri yakalamak hem de moral bulmayı hedefliyor. Takımın maç maç düşünmesi amaçlanıyor.
Oyun olarak yavaş yavaş düzeldiklerini düşünen sarı-lacivertli teknik heyet, artık sonuçlara ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Milli ara öncesi bu 3 maçlık süreçte gelecek sonuçların, şampiyonluk yolunda belirleyeceği olacağı belirtildi. Hafta içi yapılan takım içi toplantılarda da şampiyonluk yolundaki rakiplerden bahsedildi. Kendilerinin kötü başlangıç yapmalarının yanı sıra şampiyonluk mücadelesi veren tüm takımların lig maçlarında zorlandığının altı çizildi. Bu yüzden puan olarak geride olunmasına rağmen zirveye oynayan her takımın evinde ya da deplasmanda puan kaybetme ihtimalinin bulunduğu vurgulandı.
Bu nedenle milli ara öncesi 3'te 3 yapmanın önemine değinildi. Bu arada, takım içerisinde de son derece olumlu bir hava bulunuyor. Atiker Konyaspor ve Beşiktaş maçları takımın daha özgüvenli düşünmesini sağlıyor. Bu durum da hafta boyunca Samandıra'nın havasını olumlu anlamda değiştirdi. Bu değişikliğin etkisiyle de bugünkü Çaykur Rizespor maçından galibiyet umuluyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 3'te 3 Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement