4. Balkan Ülkeleri Squas Takım Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika
Spor

4. Balkan Ülkeleri Squas Takım Şampiyonası Tamamlandı

4. Balkan Ülkeleri Squas Takım Şampiyonası Tamamlandı

4.Balkan Ülkeleri Takım Şampiyonası, 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Sofya kentinde tamamlandı.

01.10.2013 18:24

4. Balkan Ülkeleri Takım Şampiyonası, 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Sofya kentinde tamamlandı.

Başkent Sofya da Moni Club Cortlarında yapılan şampiyonaya, Bulgaristan, Türkiye, Slovenya, Sırbıstan, Hırvadistan ve Romanya'nın erkek ve bayan takımları katıldı. Türkiye'yi Kalahan Gençlik ve Spor Kulübü ile Mersedes Spor Kulübünden Antrenörler Burhan Atasoy ve Ercan Şen, hakem Emre Şenkal ve sporcular; Ergül Yılmazer, Ergin Yörükoğlu, Bahadır Fırat, Hasan Dizdar, Can Taştan, Çağan Düzcü, Büşra Dokgöz, Esmahan Kabakçı, Zeynep Kabakçı, Rana Batı, Cansu Bertan, Hazal Ekici, Aysun Pelit ve Egebey Sesli temsil etti.

İlk defa genç takımlarla turnuvaya katıldıklarını belirten Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, takımlarımız tecrübe kazanmak amacıyla katıldıkları turnuva da güzel maçlar çıkartarak gelecekte önemli başarılar kazanmak yolunda deneyim kazandıklarını söyledi.

Turnuvaya bayanlar branşında 12-16 yaş ile en genç takımla katıldıklarını ve beğeni topladıklarını belirten Doğan, "Özellikle 12 yaşındaki Zeynep Kabakçı tüm ülkeler tarafından hayranlıkla izlendi. Bulgar televizyonu özel ilgi gösterdiği kızımız yakın gelecekte sadece balkanlarda değil tüm dünyada ilgi odağı olacağı görünümü verdi. Zeynep'in ablası Esmehan Kabakçı da şu anda ülkemizin en güçlü oyuncularında birisi ve o da henüz 13 yaşında. Şampiyonanın 2. gün geçirdiği sakatlıkla muhtemel bir dereceyi kaçırdı fakat geleceğe umutla bakabileceğimizi gösterdi. Aynı şekilde bu yıl Türkiye bayanlar şampiyonluğuna ulaşmış olan Büşra Dokgöz ile Nurçin Baydoğan'ı da sayarsak önümüzdeki birkaç yıl içinde Bayan Squash takımı dünya çapında sıralamalarda yer alacak gibi görünüyor" dedi.

Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden ve kafilenin tüm giderlerini karşılayan Kalahan Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticilerini, Antrenörlerini ve Sporcularını tebrik eden Doğan, başarılarının artarak devam edeceklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 4. Balkan Ülkeleri Squas Takım Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement