48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı - Son Dakika
Spor

48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı

48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabını birincilikle bitiren Rabobank bisikletçisi Mark Renshaw, "Çok çalıştım."

25.04.2012 19:42

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye- Marmaris etabını birincilikle bitiren Rabobank bisikletçisi Mark Renshaw, "Çok çalıştım. Burada olmaktan mutluyum. Hak ettiğimi zannediyorum" dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Renshaw şunları söyledi:

"Finiş çok zor oldu. Bu etapta iki yıl önce Greipel ile birlikte idim. O zaman Visconti kazanmıştı bu etabı. Arkadaşlarım çok yardım etti. Goss ile finişe girdiğim anda kazanacağımı hissettim. Cavendish ile birlikte çalışmıştım. Tecrübe kazanmamda onun da büyük katkısı var. Türkiye turu çok iyi bir hazırlık yeri. Bunu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Düz ve kolay etapların yanında çok zor etaplarda var. Giro İtalya öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bugün benim için çok özel bir gün.

Avustralya'da Anzak günü. Burada onları da anıyorum. Herkesin acısını paylaşıyorum. Birinciliğimi Anzak halkına armağan ediyorum."

İVALİO GABROVSKİ, "TURKUAZ MAYOYU KOLAY KOLAY BIRAKMAM"

Basın toplantısına daha sonra gelen Konya Torku Şekerspor'lu İvalıo Gabrovski geldi. ve tur hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı: "Türkiye adına yarışmaktan çok sevinçliyim. Etap zordu. İlk 50 kilometre sürekli ataklar vardı. Son 30 kilometre grup birleşti. Toplu bir finiş oldu. Sonuna kadar Turkuaz Mayoyu taşımaya çalışacağım. Tüm atakları kovaladım. Zaten bu görevim. Vınokourov'u takip ettim çünkü oda büyük bir sporcu. Evet güçlüyüm ve başaracağım. Türk halkının beni desteklediğini hissediyorum. Zaten

öyle olmasa elime Türk bayrağını alıp sevinmezdim." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 48.cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement