50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Kemer Etabı Koşuldu - Son Dakika
Spor

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Kemer Etabı Koşuldu

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Kemer Etabı Koşuldu

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun ikinci gününde, sporcuların 175 kilometre boyunca mücadele ettiği Alanya-Kemer arasındaki etabında ilk etabın birincisi İngiliz bisikletçi Mark Cavendish kazandı.

28.04.2014 17:10

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun ikinci gününde, sporcuların 175 kilometre boyunca mücadele ettiği Alanya- Kemer arasındaki etabında ilk etabın birincisi İngiliz bisikletçi Mark Cavendish kazandı.

Cavendish, yine ilk günkü gibi ferdi genel sıralama ve sprint puanları sıralamasında da birinci gelerek, 'turkuaz' ve 'yeşil mayo'ların da sahibi oldu.

Alanya'dan bugün saat 10.50'de start alan 20 takımdan 150'nin üzerindeki sporcu, saat 14.45 sıralarında Antalya'nın Kemer ilçesine giriş yaptı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ikinci etabı da ilk etabın birincisi, OPQ takımı adına yarışan İngiliz Mark Cavendish kazandı. İkincilik kürsüsüne İtalyan NRI takımı adına yarışan Francesco Chacchi, üçüncülük kürsüsüne ise yine İtalyan LAM takımından Nicollo Bonifazio çıktı.

Dereceye giren sporculara ödülleri Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu tarafından verildi.

50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, yarın Finike'den start alacak ve sporcular 1850 metre yükseklikteki Elmalı Göğübeli Geçidi'ne tırmanacaklar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Kemer Etabı Koşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement