Abdulla Avcı ve Caner'e Mesir Macunu Dopingi - Son Dakika
Spor

Abdulla Avcı ve Caner'e Mesir Macunu Dopingi

Abdulla Avcı ve Caner\'e Mesir Macunu Dopingi

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli futbolcu Caner Erkin, yarın Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde protokol ziyaretinde bulundular.

05.02.2013 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli futbolcu Caner Erkin, yarın Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde protokol ziyaretinde bulundular.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli oyuncu Caner Erkin, Manisa'da, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV), Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Ziyaretlere TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar da katıldı.

İlk olarak ZİÇEV Manisa Şubesi'ni ziyaret eden teknik direktör Abdullah Avcı ve Caner Erkin, zihinsel engelli çocuklara milli forma hediye etti. Ardından ZİÇEV Manisa Şubesi Başkanı Hüseyin Okumuş'la bir araya gelen Avcı ve Erkin, vakıf hakkında bilgi aldı. ZİÇEV'in zihinsel engelli çocukların bakımını ve eğitimini üstlenen bir kuruluş olduğunu belirten Okumuş, "ZİÇEV hem kamu yararına bir vakıf hem de izinsiz yardım toplayabilen ender kuruluşlardan biriyiz. Tabii ki ailelerin 'bizden sonra ne olacak' kaygısı bizim için çok önemli. Anne baba öldükten sonra 'bu çocuklar ne olacak' kaygısını gidermek çok önemli" dedi.

Okumuş'un ardından konuşan Avcı ise "Bu tür organizasyonlarda böyle yerlere gelince bazı şeyleri daha net fark edebiliyorum. Devletimiz de insanlarımız da bu konuda son derece duyarlı. Bizim açımızdan da elimizden ne geliyorsa katkı sağlamaya yardımcı olacağız" şeklinde konuştu.

"CANER BİZİM ESKİ OĞLUMUZ"

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli oyuncu Caner Erkin, ZİÇEV ziyaretinin ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün, burada geçekleştirilen ziyarette daha önceden Manisaspor forması giyen Caner'e özel ilgi göstererek, "Caner bizim eski oğlumuz. Başkanlığım döneminde kendisini takıma ben seçmiştim. Daha o zaman 16 yaşındaydı. Elimizde büyüdü" diye konuştu.

Başkan Ergün, Caner ve Avcı'ya Manisa Belediyespor atkısı taktı.

"ENERJİ YÖNÜNDEN PROBLEMİN YOK"

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli oyuncu Caner Erkin Manisa protokol ziyaretleri kapsamında son olarak Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Avcı, sadece İstanbul'da değil Anadolu'da da maç yapmak istediklerini belirterek, "Yarın burada hem sonuç olarak hem de müsabaka olarak güzel bir maç olacak. Hazırlık maçlarının bir tanesini Manisa'da bir tanesi de Bursa'da olacak. Manisalıların futbola olan sevgisini biliyoruz. Bizim Ege Kupamız her sene burada oluyor" dedi.

Milli takıma ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise, "Tabi oyuncularımıza teknik direktörümüze yürekten güveniyoruz. Yarınki maçın her şeyden önce Manisa'nın misafirperverliğine uygun bir şekilde Fair-play çerçevesinde olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Daşöz ziyaretin sonunda Avcı ve Caner'e mesir macunu hediye etti. Caner'e mesir macunuyla ilgili şaka yapan Vali Daşöz, "Canercim senin enerji yönünden hiç bir problemin yok" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Abdulla Avcı ve Caner'e Mesir Macunu Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement