Ahmet Kandemir: "Eurocup'ta Gruptan Çıkmak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Ahmet Kandemir: "Eurocup'ta Gruptan Çıkmak İstiyoruz"

Ahmet Kandemir: "Eurocup\'ta Gruptan Çıkmak İstiyoruz"

EuroCup H Grubu ilk maçında, yarın Spartak St.

15.10.2013 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EuroCup H Grubu ilk maçında, yarın Spartak St. Petersburg ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex'in başantrenörü Ahmet Kandemir, hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kandemir, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında EuroCup'ta gruptan çıkmak istediklerini belirterek, "EuroCup'ta bu gruptan çıkmak istiyoruz. Bunun içinde evimizdeki bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Spartak St. Petersburg maçı da bu maçlardan bir tanesi. Grubumuzdaki en kuvvetli takımlardan biri olduğunu düşünüyorum. Burada lige oranla avantajımız, fazla oranda yabancı oyuncumuzu sahada oynatacak olmamız" ifadelerini kullandı.

"KEVİN FOSTER YARIN KADRODA OLACAK"

Yarınki karşılaşmada Kevin Foster'in kadroda yer alacağını kaydeden Ahmet Kandemir, "Kevin Foster'in EuroCup'ta göstereceği performansa göre Beko Basketbol Ligi'nde de kullanmayı düşünebiliriz. Buna daha sonra karar vereceğiz" dedi.

"TÜM BEŞİKTAŞLILARI BİZİ DESTEKLEMEYE BEKLİYORUZ"

Spartak St. Petersburg mücadelesinin çok önemli olduğunu vurgulayan siyah-beyazlıların başantrenörü, "Ligin ilk maçında bayram öncesi olmasına rağmen, çok iyi bir taraftar topluluğu bizi desteklemeye geldi. Tatil nedeniyle İstanbul'daki nüfus azalsa da burada olan tüm Beşiktaşlıları bizi desteklemeye bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Kandemir: 'Eurocup'ta Gruptan Çıkmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement