Altay'da seri sonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altay'da seri sonu

Altay\'da seri sonu
22.10.2020 11:32  Güncelleme: 11:54

TFF 1'inci Lig'de üst üste 3 maç kazandıktan sonra 1-0 öne geçtiği İzmir derbisinde Altınordu'ya 2-1 yenilen Altay, galibiyet serisinin devamını getiremeyerek zirve yarışında yara aldı.

TFF 1'inci Lig'de üst üste 3 maç kazandıktan sonra 1-0 öne geçtiği İzmir derbisinde Altınordu'ya  2-1 yenilen Altay, galibiyet serisinin devamını getiremeyerek zirve yarışında yara aldı. Maçtan önce teknik oirektör Yücel İldiz dahil 3 teknik ekip, 8 futbolcu, 2 sağlık personeli, 2 de idari personel olmak üzere kulüpte 15 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle zor bir süreç geçiren siyah-beyazlılar, moral bozukluğuyla çıktığı derbiden zaferle ayrılmayı başaramadı.

Altay'ın Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki namağlup unvanı da sona erdi. Geçen sezon Bornova'da çıktığı 8 maçta 8 galibiyet alan, bu sezon aynı stadyumda 3 müsabakada 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden İzmir temsilcisi daha önce bileğinin bükülmediği tesisten bu kez eli boş ayrıldı. Altay'ın 3 maçlık gol yememe serisi de Altınordu maçıyla son buldu. Ligde 10 puanla Play-Off hattının dışında kalan Altay, pazar günü evinde 11 puanlı Giresunspor'la karşı karşıya gelecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da seri sonu - Son Dakika


Advertisement