Altınordu Uluslararası U12 Cup Başladı - Son Dakika
Spor

Altınordu Uluslararası U12 Cup Başladı

Altınordu Uluslararası U12 Cup Başladı

Altınordu Uluslararası U12 Cup, 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla start alırken, dev organizasyonun başlama vuruşunu eski yıldız futbolcu Okan Buruk yaptı.

30.03.2013 18:10

Altınordu Uluslararası U12 Cup, 5 ülkeden 8 takımın katılımıyla start alırken, dev organizasyonun başlama vuruşunu eski yıldız futbolcu Okan Buruk yaptı.

Altınordu'nun tarihindeki ilk uluslararası futbol organizasyonu olan U12 Cup, Selçuk- Efes Tesisleri'nde başladı. Altınordu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra İngiltere'den Reading, Hollanda'dan Twente, Almanya'dan Herne ve Yunanistan'dan Atromitos'un U12 takımlarının katıldığı organizasyon, müthiş görüntülere sahne oldu. Tüm hünerlerini sahaya yansıtan futbolcular, attıkları goller ve çalımlarla tribünleri hop oturtup hop kaldırdılar.

Yan yana iki sahada eş zamanlı başlayan maçların sabah seansında da sekiz karşılaşma oynandı. A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yardımcısı Okan Buruk ile Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, büyük organizasyonun başlama vuruşunu birlikte yaptı. İzmir futbolunun önde gelen isimlerinden Nevzat Güzelırmak ve Erkan Velioğlu'nun yanı sıra TFF Ege Bölge Baş Antrenörü Coşkun Süer ile İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi'ninde konuklar arasında yer aldığı organizasyonu 100'ün üzerinde seyirci takip etti.

Selçuk Kaymakamı Ayhan boyacı, sabah seansı sonunda çocuklara bir hoş geldiniz konuşması yaparken, kendisine Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Görücüoğlu tarafından üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Yunanistan'ın Atromitos Kulübü de Başkan Seyit Mehmet Özkan'a imzalı forma verdi. Organizasyonun öğleden sonraki bölümünde 8 karşılaşma daha oynandı. Altınordu Uluslararası U12 Cup, Pazar günü sona erecek.

Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit, çok önemli bir turnuva gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Çocuklarımızın uluslararası maç tecrübesini artırırken, kültür etkileşimini de sağlayarak onları hayatın her bölümüne hazırlıyoruz. U12 Cup, Altınordu'nun ilk uluslararası tecrübesi. Bu tarzdaki organizasyonları sürekli hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktör Yardımcısı Okan Buruk ise, Altınordu'yu dikkatle takip ettiklerini belirterek, "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sloganını en işi şekilde hayata geçirmek için çalışan bir kulüp. Son dönemde sadece profesyonel takım değil, bizim büyük önem verdiğimiz akademi bölümünde de büyük adımlar atıyorlar. Bu organizasyon ise hedeflerinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Selçuk'ta çocuklarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu Uluslararası U12 Cup Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement