Antalyaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Bayramlaşma

Antalyaspor\'da Bayramlaşma

Medical Park Antalyaspor'da futbolcular, yönetim, teknik heyet ve kulüp personeli Hasan Subaşı Tesisleri'nde bayramlaştı.

17.10.2013 18:47

Medical Park Antalyaspor'da futbolcular, yönetim, teknik heyet ve kulüp personeli Hasan Subaşı Tesisleri'nde bayramlaştı.

Kurban Bayramı nedeniyle Medical Park Antalyaspor'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde bayramlaşma törene gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Ünal, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, eski kulüp başkanları Özcan Kırmızıoğlu, Hasan Akıncıoğlu, Sedat Peker, Dündar Uluğkay, Hasan Subaşı, teknik direktör Samet Aybaba, teknik heyet, futbolcular ile yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

Antalyaspor ailesi olarak bayramda bir araya geldiklerini belirten Başkan Gencer, "Önümüzdeki bayramlarda daha büyük salonlarda bir araya gelirsek, o zaman Antalyaspor'un büyüdüğünü ve ilerlediğini görmüş oluruz. Herkesin bayramı kutlu olsun. Takımımıza Akhisar Belediyespor maçında başarılar diliyorum" dedi.

Akaydın da katılanların bayramını kutlayarak, takımın ligde son iki maçta çok iyi oynayarak galip geldiğini söyledi.

Konuşmaların ardından futbolcular ve katılımcılar bayramlaştı. Bazı taraftarlar ise futbolcularla fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement