Moussa Sow: Din Benim İçin Hayatta Her Şeyden Önce Gelir - Son Dakika
Spor

Moussa Sow: Din Benim İçin Hayatta Her Şeyden Önce Gelir

Moussa Sow: Din Benim İçin Hayatta Her Şeyden Önce Gelir

F.Bahçeli Moussa Sow, devre arası tatilde neden Mekke'yi tercih ettiğini anlatırken, lig yarışında da henüz belli olan bir şey olmadığını vurguladı.

05.01.2014 12:00  Güncelleme: 13:09

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, devre arası tatilde neden Mekke'yi tercih ettiğini anlatırken, lig yarışında da henüz belli olan bir şey olmadığını vurguladı.

"DİN BENİM İÇİN HAYATTA HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

Devre arası tatilinde Diomansy Kamara ve Jacques Faty ile birlikte Mekke'ye giden Moussa Sow, bu tercihinin nedenini Habertürk'e anlattı ve ''Din benim için bu hayatta her şeyden önce geliyor. Kendimi Mekke'de çok huzurlu hissediyorum. O yüzden bu tatilde arkadaşlarımla Mekke'ye gittim'' şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"

Kayserispor'a karşı da nefis bir gole imza atan ve ligde Fenerbahçe'nin en çok gol atan futbolcusu olan Senegalli oyuncu, gol krallığı yarışıyla ilgili olarak da, ''Sezon sonunda gol kralı olmak elbette güzel olur. Fakat benim asıl hedefim şampiyon olmak. Fenerbahçe'de 2 yılı geride bıraktım. Bu kulübü ve taraftarları çok seviyorum ve artık burada bir şampiyonluk yaşamak istiyorum'' dedi.

"CİDDİYETİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ"

Moussa Sow, şampiyonluk yarışıyla ilgili ise temkinli konuştu. Senegalli yıldız, ''8 puan önemli bir avantaj ama daha oynamamız gereken 17 maç daha var. Biz devre arasını çok iyi geçirip ilk yarıdan daha iyi olmak istiyoruz. Puan farkını korumaya değil açmaya çalışacağız. Ciddiyeti bir an olsun elden bırakmayacağız'' dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Moussa Sow: Din Benim İçin Hayatta Her Şeyden Önce Gelir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • aaa: İNŞALLAH TÜRKİYEDEN VE FENERBAHÇEDEN AYRILMAZ 41 0 Yanıtla
  • ATAMDANSARIGÜL: Bir an evvel terket.Burda önce Atam gelir kesin akp sempatizanıdır ben fenerliyim ve chp liyim ülkemde din istemiyorum haddini bilsin andımızı öğrensin 0 35 Yanıtla
    setra: bu yazdıklarının hesabını vericeksin hemde bağırttırıla bağırttırıla bundan emin ol ( ölümüne akp. ) 0 0
  • berke: işte bu yüzden türkiyeden ayrılmaz ve başarı bir futbolcu 17 2 Yanıtla

Advertisement