Arda'nın Babası: Arda, Galatasaray'a Başkan Olmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Arda'nın Babası: Arda, Galatasaray'a Başkan Olmak İstiyor

Arda\'nın Babası: Arda, Galatasaray\'a Başkan Olmak İstiyor

Adnan Turan, Arda'nın 35 yaşından önce Türkiye'ye dönmesini istemezken oğlunun Galatasaray'a başkan olmak istediğini söyledi.

03.04.2014 12:41  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oynadığı futbolla, başta Barcelona olmak üzere Avrupa'nın ünlü takımlarının transfer listesinde olan Arda Turan'ın babası Adnan Turan, Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuştu. Adnan Turan, Arda'nın 35 yaşından önce Türkiye'ye dönmesini istemezken oğlunun Galatasaray'a başkan olmak istediğini söyledi.

"ARDA GALATASARAY'A BAŞKAN OLMAYI ARZULUYOR"

Arda'nın futbola ilk adımını attığı Bayrampaşa'nın amatör takımlarından Altıntepsi Kulübü'nün başkanlığını yapan Adnan Turan, "Arda'nın, Türkiye'ye dönmesini kesinlikle istemiyorum. Eğer Galatasaray'da tekrar oynamak istiyorsa 32 yaşında gelir. İki üç yıl daha oynar. Ama şu aşamada buraya dönmesini asla istemem. Zaten ilerki yaşlarda Galatasaray'a başkan olmayı arzuluyor." dedi.

"BİZİ ŞEKER HASTASI YAPTI"

"Allah herkese böyle bir çocuk nasip etsin" diyen baba Adnan, aşırı stresten karı - koca şeker hastası olduklarını da dile getirdi. Adnan Turan, "Annesine çok düşkün. Günde üç defa arar. Maçtan önce sonra hep konuşurlar. Onun sesini duyduğunda iyi veya kötü olduğunu anlar. Evde maçları izliyoruz. Ama ikimiz de şeker hastası olduk. Evlat yüzünden. Bazen son dakikalarda oyuncu dinlenmek ister yere yatar ya..." diye konuştu.

Baba Turan son olarak, Arda da,' Annemin izlediğini biliyorum. Üzülecek diye yatmıyorum' diyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda'nın Babası: Arda, Galatasaray'a Başkan Olmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TERİM BAŞKAN: Dur hacı sırada Fatih TERİM var :) 8 1 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: arda başkan arif erdem teknik direktör prekazi sportif sorumlu..floryada sorumlu abdurrahim albayrak daha ne olsun... 0 0 Yanıtla

Advertisement