Arkasspor Şampiyonlar Ligi'ne Hazır - Son Dakika
Spor

Arkasspor Şampiyonlar Ligi'ne Hazır

Arkasspor Şampiyonlar Ligi\'ne Hazır

Şampiyonlar Ligi'nde 24 Ekim'de başlayacak büyük heyecan öncesi Arkasspor basın toplantısı düzenledi.

10.10.2012 19:41

Şampiyonlar Ligi'nde 24 Ekim'de başlayacak büyük heyecan öncesi Arkasspor basın toplantısı düzenledi.

Atatürk Voleybol Spor Salonu'nda yapılan toplantıya Arkas Spor Koordinatörü Yaşar Ergün, Dış İlişkiler Sorumlusu Bahadır Osman, Basın Sözcüsü Uğur Özden, Teknik Direktör Glenn Hoag, Takım Kaptanı Bülent Kandemir oyuncular Kevin Hansen ile Burutay Subaşı katıldı.

Teknik Direktör Hoag, geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü finallere yükselmeleri nedeniyle saygınlık kazandıklarını belirterek, "Bu yüzden bu sene tüm takımlar bize daha fazla dikkat edecek. Dünyanın en büyük kulüp organizasyonlarından birinde mücadele etmek heyecan verici. Benim için de özel bir turnuva. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Gruptaki rakiplerimiz Marek Union, Noliko Maaseik ve Cai Teruel'i takip ettik. Zorlu maçlar oynayacağız" dedi. Koordinatör Yaşar Ergün, İzmir seyircisinin yenilenen ve kapasitesi artırılan salonu doldurmalarını istediklerini söylerken, Kaptan Bülent Kandemir de tekrar hizmete giren Atatürk Voleybol Spor Salonu'na döndükleri için mutlu olduklarını belirtti. Kaptan Bülent "Bu salon bizim için uğurlu. Burada çok önemli maçları kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz. Şampiyonlar Ligi heyecanını tüm İzmirli sporseverlere yaşatacak olmaktan ötürü mutluyuz" diye konuştu.

Arkasspor bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Bulgaristan'dan Marek Union-Ivkoni DUPNITSA takımı ile 24 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Arkasspor Şampiyonlar Ligi'ne Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement