Aziz Yıldırım Ayağa Kalktı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Ayağa Kalktı

Aziz Yıldırım Ayağa Kalktı

Pankreas iltihabı teşhisiyle hastaneye yatan Aziz Yıldırım'dan iyi haber.

07.06.2012 17:00  Güncelleme: 18:39

Geçen hafta hastaneye kaldırılan Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde taburcu oldu.

Yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin yüksek çıkması üzerine 30 Mayıs Çarşamba günü, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün öğle saatlerinde taburcu edildi.

3 DURUŞMAYA KATILAMAMIŞTI

Hastane civarındaki bir grup Sarı-lacivertli taraftar, hastaneden ayrılışı sırasında Aziz Yıldırım lehine tezahüratta bulundu. Başkan Yıldırım, sağlık sorunları nedeniyle tutuklu olarak yargılandığı şike davasının 17., 18. ve 19. duruşmalarına katılamamıştı.

"YENİ BİR TETKİK GEREKEBİLİR"

Başkan Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Aziz Yıldırım'ın doktorlarından Mustafa Serdar Erkan, şu bilgileri paylaştı:

"Başkanımız pankreas iltihabı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas değerlerinde kısmi düzelmeler oldu. Kliniği de düzeldi. Ayrıca insülin ile ayarlanabilen şekeri de oldukça düzeldi ve ilaçlarla idare edilebilir hale geldi. Böylece taburcu edilmesine karar verildi. Diğer kronik sorunları devam ediyor. Belki 10-15 gün sonra yeni bir tetkik gerekebilir"

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Ayağa Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement