Babaeski Alpullu'da Yüzme Kursu Açıldı - Son Dakika
Spor

Babaeski Alpullu'da Yüzme Kursu Açıldı

Babaeski Alpullu\'da Yüzme Kursu Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi' kapsamında Babaeski ilçesinin Alpullu beldesinde yüzme havuzunda kurs açılış töreni düzenlendi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen kursta yaklaşık 70 çocuğa yüzme eğitimi verilecek. Ayrıca Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi tarafından açık öğretim lise sınavı yapılacak. Sınavlar çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve 9 Ağustos'ta sona erecek.

11.07.2023 16:01  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski ilçesinin Alpullu beldesinde yüzme kursu açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında yüzme havuzunda kurs açılış töreni düzenlendi.

Törene, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Alpullu Belediye Başkanı Erhan Ceylan ile çocuklar ve aileleri katıldı.

Sarıçam, konuşmasında ücretsiz gerçekleştirilen kursta profesyonel eğitmenler tarafından yüzme eğitimi verileceğini belirtti.

Kırklareli'nin bulunduğu konumu ile üç tarafının denizlerle çevrili olduğunu ifade eden Sarıçam, "Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde yüzme bilmeyen hiç kimse kalmasın. Bu büyük projede emeği geçen herkese şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ederim" dedi.

Kursta yaklaşık 70 çocuğa yüzme eğitimi verilecek.

Açık öğretim lise sınavı yapılacak

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezince açık öğretim lise sınavı yapılacak.

Halk Eğitimi Merkezinden yapılan açıklamada, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 3. dönem sınavının 28 Temmuz'da başlayacağı bildirildi.

Çevrimiçi gerçekleştirilecek sınavların 9 Ağustos'ta sona ereceği belirtilen açıklamada, öğrencilerin belirtilen tarihler arasında öğrenci bilgi sistemine girerek sınavlarına katılabileceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Babaeski Alpullu'da Yüzme Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement