Bacary Sagna Hangi Takımda Oynayacak? Menajeri Açıkladı - Son Dakika
Spor

Bacary Sagna Hangi Takımda Oynayacak? Menajeri Açıkladı

Bacary Sagna Hangi Takımda Oynayacak? Menajeri Açıkladı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer hedefi oldupu iddia edilen Sagna için son nokta koyuldu.

29.04.2014 16:55

Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Bacary Sagna'nın adı devre arasından bu yana önce Galatasaray son birkaç günden bu yana da Fenerbahçe ile anılıyordu. Sagna'nın menajeri ise oyuncunun hangi takımla sözleşme imzalamaya yakın olduğunu açıkladı.

Sagna'nın menajeri açık konuştu

Eurosport.com Türkiye Haber Müdürü Alper Aslan'ın sorularını yanıtlayan FIFA menajeri Christophe Mongai, tüm sorulara açıklık getirdi. Bu sezon Premier Lig'de 33 maçta forma giyen Sagna, 4 asist 1 gol performansını yakaladı. Bu sezon toplamda 47 maça çıkan Fransız sağ bek, 7 asist 1 gollük bir istatistiğe imza attı. Haziran ayında düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda da Fransa Milli Takımı ile birlikte yer almasına kesin gözüyle bakılan Bacary Sagna, transferde ince eleyip sık dokuyor. Sagna'nın devre arasından bu yana başka takımlarla görüştüğünü bilen Arsenal ise teklifini haftalık 90 bin Sterlin olarak belirledi. Görüşme yaptığı tüm takımlardan haftada 100 bin Sterlin isteyen Sagna, ayda 400 bin Sterlin'i garanti para olarak talep ediyor.

Eboue ile görüştü

Türkiye'de hiçbir takımın bu bedele ulaşamayacağını belirten Christophe Mongai, hedeflerinde Fransa'dan Paris Saint Germain ve Monaco olduğunu ifade etti. Alper Aslan'a çok açık konuşan Mongai, Arsenal'in de 100 bin Euro vermesi ve 3 senelik mukaveleyi kabul etmesi halinde ilk tercih olacağını sözlerine ekledi. Ayrıca Sagna'nın Eboue ile görüştüğnü belirten Mognai, Türkiye'deki yabancı kontenjanı yüzünden Süper Lig'e sıcak bakmadığını söyledi. Fenerbahçe ile oynadıkları maçta da karşılaştığı Gökhan Gönül'ün Türk Milli takımı oyuncusu olduğunu Sagna'nın çok iyi bildiğini ve kesinlikle Fenerbahçe'nin de teklifine sıcak bakmadıklarını dile getirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bacary Sagna Hangi Takımda Oynayacak? Menajeri Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement