Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı - Son Dakika
Spor

Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı

Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Gençlik Merkezi\'nin açılışını yaptı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale'de Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi, ardından fidan dikti.

23.11.2020 17:04  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale'de Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi, ardından fidan dikti.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sabah saatlerinde geldiği kentte ilk olarak Yahşihan ilçesinde incelemelerde bulundu. Daha sonra kent merkezinde gelen Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu'na ziyarette Vali Yunus Sezer tarafından 'Kralların Ressamı' olarak bilinen Rahmi Pehlivanlı'nın 1990 yılında yapmış olduğu 'Manisa'da Sepet Yapan Kadınlar' tablosu hediye edildi. Kasapoğlu ardından Vali Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, il ve ilçe belediye başkanları ile 'İl Brifing ve Değerlendirme Toplantısı' yaptı. Bakan Kasapoğlu, toplantıdan sonra yapımı tamamlanan Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış töreninde konuşan Kasapoğlu, "Ülkemizin açıkçası en güzel gençlik merkezlerinden bir tanesini çok kısa bir sürede hizmete almak bizler içinde ayrı bir mutluluk kaynağı. Ben bu vesile ile gerek Valimize, gerek Belediye Başkanımıza, emeği olan, katkısı olan herkese kalbi şükranlarımı sunmak istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEYECEK"Kırıkkaleli gençlerin sloganları üzerine, kendilerinin de gençliğin yanında olduklarını ve yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Kasapoğlu, "Bu eşsiz vatan, bu cennet vatan, bizlere atalarımızın emaneti. Bizler de inşallah bu emaneti hep birlikte daha güzel seviyelere taşımanın, yarınlara güçlü bir şekilde ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Yarınların, bugünlerin umudu gençlerimizle birlikte bu emaneti inşallah hem ilelebet payidar kılma adına hem de yarınları daha güçlü kılma adına el birliği ile çalışacağız, gayet göstereceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir engel, hiçbir hile, hiçbir kumpas bizleri yolumuzdan döndüremeyecek" diye konuştu."ZİRVEYE OYNAYAN ÜLKEYİZ" Türkiye'nin her alanda en güçlü olma iddiasının bulunduğunu söyleyen Bakan Kasapoğlu, "En zirveye oynayan bir ülke ve Kırıkkale. Gerek sanayisiyle, özellikle savunma alanında, gerek tarımıyla pek çok alanda ülkemizin öncü şehirlerinden bir tanesi. Bu şehri yarınlarına hem sporda hem gençliğiyle marka şehir haline getirmek de bizlerin, Bakanlığımızın en büyük hedeflerinden bir tanesi. Ben inanıyorum ki gerek Kırıkkalemizin merkezinde gerek ilçelerinde gençlik merkezlerimizle, spor tesislerimizle, yurtlarımızla, kamplarımızla hedeflerimizi en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Kırıkkalemizin spor salonunun yenilenmesi, modernizasyonu çerçevesinde pek çok aşamayı geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki günlerde de bu projeyi daha somut bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Şimdiden ülkemizin en yeni spor salonlarından bir tanesinin Kırıkkale'de yükselecek olmasının müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.ÖĞRENCİLERDEN TÜRKÜ DİNLEDİ

Konuşmaların ardından Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Bakan Kasapoğlu, gençlik merkezini gezdi. Gençlik merkezinde bağlama kursu alan öğrencileri de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, öğrencilerden 'Allı Turnam'  türküsünü dinledi. Bakan Kasapoğlu, gençlik merkezinin bahçesine günün anısına, gençlik merkezi üyeleriyle fidan dikti. Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Belediyesi'ni ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı ve Çeşnigir Kanyonu'nda yapılan çalışmaları inceledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bakan Kasapoğlu, Kırıkkale Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.


Advertisement