Balıkesir'de 'Beach Voleybol Şampiyonaları' başladı - Son Dakika
Spor

Balıkesir'de 'Beach Voleybol Şampiyonaları' başladı

Balıkesir\'de \'Beach Voleybol Şampiyonaları\' başladı

BALIEKSİR'in birbirinden güzel plajlarında, beach voleybolu rüzgarı esiyor.

21.06.2022 14:13  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIEKSİR'in birbirinden güzel plajlarında, beach voleybolu rüzgarı esiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın girişimleriyle 8 etkinliğe ev sahipliği yapan Balıkesir, Türkiye'de en çok beach voleybolu etkinliği düzenleyen şehir oldu.

Marmara ve Ege Denizleri kıyısında 291 kilometrelik sahil şeridiyle bulunan Balıkesir'de Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Türkiye Beach Voleybolu Şampiyonaları, Balıkesir'den başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi girişimleriyle düzenlenen turnuvalar, maviyle yeşilin buluşma noktası, temiz denizleri ve altın sarısı kumuyla Türkiye ve dünyanın birçok yerinden yüzlerce plaj voleybolcusunu ağırlıyor. Balıkesir plajlarının tanınırlığının artmasına büyük katkı sağlayacak turnuvalar sayesinde, Balıkesir'in adı spor turizminde de dünyaya duyurulması amaçlanıyor.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmet ve yatırımlarla spora ve sporcuya her daim büyük destekler veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın girişimleriyle bu sezon; Dünya Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, 2 Pro Beach Turnuvası, U18-U19-U20 ve U21 Türkiye Kulüpler Şampiyonlarıyla 8 etkinliğe ev sahipliği yapan Balıkesir, Türkiye'de en çok Beach Voleybolu etkinliği düzenleyen şehir olarak rekor kırdı.

BALIKESİR PLAJLARI BEACH VOLEYBOLCULARINI AĞIRLIYOR

1-3 Haziran günleri arasında Erdek Ocaklar Sahili'nden başlayan Pro Beach Türkiye etabı, 10-12 Haziran günleri arasında Avşa'dan devam etti. 2022 Voleybol Dünyası Plaj Şampiyonlarının belirlendiği turnuvalar da 16-19 Haziran günleri arasında Ayvalık'ın dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajı'nda gerçekleştirildi. 23-28 Haziran günleri arasında Edremit Altınkum Plajı'nda; Türkiye Kulüpler Şampiyonası, U18, U19 ve U21 Şampiyonaları, 24-26 Haziran günleri arasında da Burhaniye Ören Plajı'nda Balkan Beach Tour ve U20 Türkiye Şampiyonası yapılacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesir'de 'Beach Voleybol Şampiyonaları' başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement