Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz Bir Üst Tur - Son Dakika
Spor

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz Bir Üst Tur

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz Bir Üst Tur

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz bir üst tur Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Ulep Avrupa Kupası'nda yarın karşılaşacakları Emprorio Armani Milano karşılaşmasında turu geçecek bir sonuç almak için çaba harcayacaklarını söyledi.

23.02.2016 17:38

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz bir üst tur

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Ulep Avrupa Kupası'nda yarın karşılaşacakları Emprorio Armani Milano karşılaşmasında turu geçecek bir sonuç almak için çaba harcayacaklarını söyledi.

Karaali Acarspor Salonu'nda karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, çok zor bir gruptan çıkarak yine çok zor rakiple eşleştiklerini ifade ederek, Bu kupayı kazanmak amacını güden Emporio Armani Milano, hem yetenek olarak çok üst düzey bir takım, hem de konsantre bir ekip. Geçen hafta sonu kendi ülkelerinde kupayı kazandılar. Dolayısıyla bu turun ciddiyetini bilen bir takım. Çok mücadeleci ve çok inatçı bir görüntüleri var. Biz ise maçın iki yarısı gibi olduğunu biliyoruz. Tempoyu rakibimize vermeden 2 maçın sonunda avantajlı skor yakalayıp bir sonraki tura geçmeyi hedefliyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak Hedefimiz Bir Üst Tur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement