Başka Transfer Olacak Mı? - Son Dakika
Spor

Başka Transfer Olacak Mı?

Başka Transfer Olacak Mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibe transferi için görüşmelerde bulunulan İspanyol futbolcu Alexis Delgado'yla bir araya geldi.

26.01.2016 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibe transferi için görüşmelerde bulunulan İspanyol futbolcu Alexis Delgado'yla bir araya geldi.

Beşiktaş'ın inşası devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da gerçekleştirilen görüşmede, yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları da yer aldı.

Fikret Orman, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Takıma başka bir takviye düşünmüyoruz. Bu noktadan sonra konsantre olunması gereken şey Beşiktaşımızın şampiyonluğu" diye konuştu.

Beşiktaş'ta transferin hiçbir zaman bitmediğini anlatan Orman, "Şu anda esas olarak sezon sonu için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Fikret Orman, yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarıyla ilgili de, "Ne zaman bizim maçımız var, kar yağışı başlıyor. 'Hayır var' demek lazım. Takımımız çok kuvvetli. Kuvvetli kadromuzla çıkacağız, topumuzu oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol futbolcu Alexis Delgado ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. 30 yaşındaki oyuncu, şunları kaydetti:

"Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi ve bulması büyük bir gururdu. Bir insanın böyle karşılanması çok hoş ve sevindirici bir şey. Buraya büyük bir heyecanla geldim, ligin en iyi şekilde geçmesi ve takım için en büyük kazançları sağlamak benim açımdan en önem

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Başka Transfer Olacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement