Beşiktaş, Gelecek Sezon Badstuber'i Bedelsiz Olarak Kadrosuna Katacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gelecek Sezon Badstuber'i Bedelsiz Olarak Kadrosuna Katacak

Beşiktaş, stoper bölgesi için aranan kanı buldu. Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih'in sezon sonu serbest bırakacağı Holger Badstuber'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.

14.05.2017 11:20  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etkili hücum gücüne rağmen defansta sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bir süredir transfer çalışmalarında ilk olarak stoper arayışlarına yönelmiş durumda. Kadrosunda 6 stoper bulunmasına rağmen Marcelo'nun yanına bir türlü güven veren bir ismi monte edemeyen siyah-beyazlılar, bu soruna kariyeri büyük başarılarla dolu, tecrübesi tartışılmaz bir yıldızla çözüm bulmak üzere.

ARANAN KAN BADSTUBER

Yönetim, Bayern Münih'in sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldığı Holger Badstuber ile kesin anlaşmaya çok yakın…

İsmi Galatasaray ile de anılan Alman milli futbolcuyla menajeri aracılığıyla temas kuran Beşiktaş, 28 yaşındaki ve 1.90 boyundaki savunmacıdan olumlu geri dönüş aldı.

BONSERVİS DE YOK

Badstuber, daha önce de Kartal'ın gündemine gelmiş ancak kronik sakatlık problemleri tereddüde yol açmıştı. Defans panzerinin devre arasında kiralandığı Schalke'de hiç sakatlık yaşamamasını referans alan Beşiktaş, bu transferi bitirmeyi kararlaştırıp hemen harekete geçti. Ayrıca Badstuber için bonservis bedeli ödenmeyecek olması, UEFA FFP kıskacındaki kulüp için biçilmiş kaftan.

(Sözcü)

Beşiktaş, Gelecek Sezon Badstuber\'i Bedelsiz Olarak Kadrosuna Katacak
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gelecek Sezon Badstuber'i Bedelsiz Olarak Kadrosuna Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement