Bucaspor'dan Forma Kampanyası - Son Dakika
Spor

Bucaspor'dan Forma Kampanyası

Bucaspor\'dan Forma Kampanyası

Bucaspor Futbol Akademi, Bucalı miniklere Bucaspor aşkını aşılamak için kolları sıvadı.

06.03.2015 14:28

Bucaspor Futbol Akademi, Bucalı miniklere Bucaspor aşkını aşılamak için kolları sıvadı. Akademi Başkanı Adnan Dolma, "Onun formasını sen al" adı ile bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Kampanyaya göre, 25 TL'den satılan formalar, isteyen kişiler tarafından satın alınıp Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirleyeceği okullarda öğrencilere dağıtılacak. Kampanya ile herhangi bir kar amacı gütmediklerini belirten Bucaspor Akademi Başkanı Adnan Dolma, "Buca'da 80 bine yakın öğrenci var. İlk etapta bunların 20 binine forma hediye etmek istiyoruz. Çeşitli iş adamlarımız, kurumlarımız, yöneticilerimiz bu kampanyaya destek olacaklar. Satın alacakları formaları okullara hediye etmelerini istiyoruz. İsterlerse yanlarına birer futbolcu verebiliriz. Burada amaç çocuklarımıza, geleceğimiz olan gençlerimize Bucaspor formasının aşkını, Bucaspor'un ne olduğunu anlatmak. Her çocuğumuz bu formayı giydiği zaman ileride tribünlerde eğitimli seyircilerimiz olacak. İlk etapta belediye başkanımız bin forma, kulüp başkanımız 500 forma aldı. Biz bu ilk kıvılcımı yaktık. Bu formaların 20 bini geçme umuduyla bu işe başladık" dedi.

"BUCASPORLU SAYISI AZ"

Kampanyanın, çocukların kentin değerlerine sahip çıkmaları için başlatıldığını söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da "Bucaspor'a iyi sahip çıkılmalı. Bu yaşlarda onlara Bucaspor'u sevdirebilirsek çok güzel olur. Okulları dolaştığımızda öğrencilere soruyoruz 'Hangi takımlısın' diye. Bucaspor'u tutanların sayısı çok az. Bu kampanya, bu sayıyı arttıracaktır. Bu tribünlerde de ilgiyi arttıracak" diye konuştu.

"İZMİR'İN TAKIMI BUCASPOR OLACAK"

Kampanyada amacın maddiyat olmadığının altını çizen Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ise, "Buca'da yaşayan öğrencilerimiz genelde üç büyük takımı tutuyor. Buca'da yaşayan gençlerimizin Bucaspor'a daha çok önem vermesi gerekir. Maçlarımızı kısıtlı sayıda seyirciye oynuyoruz. İnşallah ilerideki dönemlerde İzmir'in takımı Bucaspor olacak" ifadelerini kullandı.

Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır da çocuklara aidiyet duygusu aşılanması gerektiğini anlatırken, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur da kampanyaya destek verdiklerini söyledi - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'dan Forma Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement