Burak Elmas'ın locasını ablukaya aldılar, polis tribüne girdi - Son Dakika
Spor

Burak Elmas'ın locasını ablukaya aldılar, polis tribüne girdi

Kasımpaşa'ya kendi evinde 3-1 mağlup olan Galatasaray'da ortalık karıştı. Taraftar kazan kaldırdı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Burak Elmas'ın locasına yürümeye çalıştı. Şişe gibi maddeler atıldı. Polis tribünlere girdi.

20.01.2022 22:52  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Nef Stadı'nda Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Galatasaray'da taraftar sinirden küplere bindi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Portekizli futbol adamı Luis Campos ile maçı izleyen Burak Elmas'ın olduğu bölüme hareket etmek istedi.

Galatasaray'ın stadı karıştı! Burak Elmas'ın locasını taraftarlar ablukaya aldı, polis sahaya girdi

ORTALIK KARIŞTI

Bazı taraftarlar Başkan Burak Elmas'ın locasına su şişesi fırlattı. Locaya hareket etmek isteyen taraftarlara polis müdahale etti.

Galatasaray'ın stadı karıştı! Burak Elmas'ın locasını taraftarlar ablukaya aldı, polis sahaya girdi

PROTESTO BİTMEDİ

Karşılaşmanın ilk düdüğünde başlayan protestolar, Galatasaray'ın öne geçtiği golle biraz olsun durakladı. Ancak Kasımpaşa'nın gollerinden sonra işler çığrından çıktı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar maç bittikten sonra da stattan ayrılmadı.

Burak Elmas\'ın locasını ablukaya aldılar, polis tribüne girdi

Son Dakika Spor Burak Elmas'ın locasını ablukaya aldılar, polis tribüne girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İsmail: Artık hükümet destekli başkan istenmiyor, muhalefet partili biri gelmeli ve Galatasaray düşmanı TFF ve Hükümet birlikte gönderilmelidir. 1 0 Yanıtla
  • muzaffer yanıkkollu: Burak elmas sen kimsin ki Fatih hocayı kullanıp istediklerini yaptırıp sonrada fatih hocayı yollayacaksın bu takımı düzlüğe çılaracak tek kişi fatih hocaydı şimdi siz varken o gelmez o yüzden burak elmas istifa diyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement