Caner Erkin'in Asena Atalay'a vereceği 3 bin TL nafakanın nedeni ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Caner Erkin'in Asena Atalay'a vereceği 3 bin TL nafakanın nedeni ortaya çıktı

Caner Erkin, oğlu Çınar için 50 bin lira nafaka isteyen Asena Atalay'a boşanırken yüklü miktarda para verdiğini kanıtlarken, "Davacı bu parayı kendi harcamaları için talep etmektedir." dedi. Mahkeme bunun üzerine nafakayı 3 bin lira olarak belirledi.

30.06.2019 13:09  Güncelleme: 13:27

Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı aylık 50 bin lira iştirak nafakası davası geçen hafta karara bağlandı. Mahkeme Caner Erkin'in oğlu için ayda 3 bin lira nafaka ödemesine karar verdi. Rakamın bu kadar düşmesine, futbolcunun mahkemeye sunduğu belgelerin sebep olduğu öğrenildi.

EV, OTOMOBİL, YÜKLÜ MİKTARDA PARA

Erkin'in boşanırken Atalay'a ev, otomobil ve yüklü miktarda nakit para verdiğini belgelerle kanıtladığı ve mahkemede şu iddiada bulunduğu söyleniyor:"Çocuğun geleceğini koruma altına aldım. Davacı bu parayı kendi harcamaları için talep etmektedir."

(Fanatik)

Caner Erkin\'in Asena Atalay\'a vereceği 3 bin TL nafakanın nedeni ortaya çıktı

Son Dakika Spor Caner Erkin'in Asena Atalay'a vereceği 3 bin TL nafakanın nedeni ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ender: O para Asenanın ağdasına yetmez 11 0 Yanıtla
  • TÜRKİYELİ: SEÇİMLER YENİLENMESİN GELECEĞİMİZ BALTALANMASIN İSRAFA HAYIR . 2 1 Yanıtla
  • Volkan: bu kadını 3.4 yıldır duyuyom ne iş yapıyo harbi bu 1 0 Yanıtla
  • Gkhn: Suriyeliler gitsin artık onlar için verdiğimiz savaşda nice yiğitleri feda ettik.onlar ne yapıyor şuan ?? Ankara Eymir gölünde bisikletle geziyor.ben bu ülkede savaş olsa kaçmam, vatanım için gerekirse ölürüm.benden sonrası olmayacak çünkü çocuk yapmayacagım sebebi dünyaya benim gibi asil kanla gelmiş bir evladın köpekler için savaşmasıdır. 0 0 Yanıtla

Advertisement