Olympiacos Yöneticisi Karapapas: Emenike Transferi İçin Görüşme Yapıyoruz - Son Dakika
Spor

Olympiacos Yöneticisi Karapapas: Emenike Transferi İçin Görüşme Yapıyoruz

Olympiacos Yöneticisi Karapapas: Emenike Transferi İçin Görüşme Yapıyoruz

Yunan ekibi Olympiacos'tan Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin transferi için açıklama geldi. Facebook'tan konuşan yönetici Konstantin Karapapas, "Emenike için görüşüyoruz." dedi.

30.06.2017 17:05  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'ın önde gelen takımlarından Olympiacos, Emmanuel Emenike'nin transferi için girişimlerini sürdürüyor. Yeni sezon öncesi önemli transferler yapmak için çalışmalarını sürdüren Olympiacos'tan Emmanuel Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

EMENİKE İÇİN İSTANBUL'A GELİYORLAR

Olympiacos'ta taraftarlar, yeni transferleri sabırsızlıkla beklerken, yönetici Konstantin Karapapas, sosyal medyada taraftarların merakını giderdi. Yunan basınında, Emmanuel Emenike'nin transferi için Olympiacos yöneticilerinin, İstanbul'a gideceği iddia edilirken, resmi ağızdan bu haberler doğrulandı.

"EMENİKE İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ"

Olympiacos'lu yönetici Konstantin Karapapas, Facebook sayfasından bu haberleri doğruladı ve "Emmanuel Emenike'nin transferi için görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği 30 yaşındaki Emenike, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe ile masaya oturacak Olympiacos'un bu transferi resmi olarak gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Olympiacos Yöneticisi Karapapas: Emenike Transferi İçin Görüşme Yapıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement