Engelliler, Batman'a Bileniyor - Son Dakika
Spor

Engelliler, Batman'a Bileniyor

Engelliler, Batman\'a Bileniyor

Siirt İşitme Engelli Spor takımı hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde, Batman Kozluk İşitme Engelliler takımı ile karşılaşacak.

13.03.2014 14:56

İşitme Engelliler Deplasman 2. Lig 9. Grupta mücadele eden Siirt İşitme Engelliler takımı hafta sonu, Batman'ın Kozluk ilçesine İşitme Engelliler takımı ile karışılacak. Yapılacak karşılaşma ile ilgili gazetecilere bilgi veren İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Seyfettin Kol, takıma yeni transferlerin yaptıklarını ve hedeflerinin büyük olduklarını açıkladı.

Hafta sonu Batman'ın Kozluk İlçesi İşitme Engelliler takımı karışılacaklarını belirten Başkanı Kol "Hedefimiz bu maçı faklı kazanmak. Yeni transferler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Son olarak Diyarbakır İşitme Engelliler takımında orta sahada tecrübeli olan Lokman'ı bir milyar karşılığında transfer ettik. Takıma 8 yeni futbolcu transfer ederek takımı güçlendirdik" dedi.

Destek İstedi…

Siirt'te bulunan sivil toplum örgütleri ve iş adamlarında destek isteyen İşitme Engelliler Takımı Başkanı Seyfettin Kol, "Şuana kadar sadece bize Vali Ahmet Aydın destekte bulundu. Ancak bizler buna rağmen kendi ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz. Ama takıma Sivil toplum örgütleri ve iş adamalrı destek verirse bizler çok ciddi işler başara biliriz. Bizim hedefimiz Türkiye İşitme Engelliler 1. Liginde top oynamaktır" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Engelliler, Batman'a Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement