Kayseri spor'lu Pablo Mouche'nin babası San Diego Clemente Mouche oğlunu ziyaret etmek için Arjantin'den geldi. Oğlunun Galatasaray maçı öncesi antrenmanını izleyen Arjantin'nin ünlü kondisyonerlerinden Mouche "Oğlumun teknik kadrosu da takım arkadaşları da mükemmel" dedi.
Arjantin'in Buenos Aires kentinde oturan 3 çocuk babası San Diego Clemente Mouche, ilk kez geldiği Kayseri'yi ve sarı kırmızılı ekibin Karpuzatan Tesisleri'ni çok begendiğini söyledi. Bir spor adamı olarak, Kayserispor'un tesisleşme alanında birçok Avrupa ekibini geride bırakacağını savunan Mouche, "Bir kondisyoner olarak, oğlumun, hem de Kayserispor'un performansını, fizik gücünü çok iyi gördüm. Kayserispor son haftalarda yakaladığı performansla, Galatasaray önünde de favoridir" diye konuştu.
Kayserispor'da Galatasaray maçı hazırlıkları sürürken, sarı kırmızılı oyuncular neşeli göründü. Kart cezalısı Salih dışında eksiği bulunmayan Kayserispor, cumartesi günü yapacağı taktik çalışma ardından kulüp tesislerinde kampa girecek.
FOTOĞRAF - Kayseri
Son Dakika › Spor › Evlat Hasreti Kıtaları Aştırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.