Fatih Tekke, Boluspor'da İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Fatih Tekke, Boluspor'da İlk Antrenmanına Çıktı

Fatih Tekke, Boluspor\'da İlk Antrenmanına Çıktı

Ptt 1'inci lig takımlarından Boluspor'da Cüneyt Karakuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

01.02.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci lig takımlarından Boluspor'da Cüneyt Karakuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Tekke, Boluspor'un uzun yıllardır bir üst ligde oynama arzusu olduğunu belirterek, "Bunun için buraya geldik ve başaracağımızı düşünüyoruz" dedi.

Ligde 27 puanla 11'inci sırada bulunan Boluspor'da, yönetim kurulunun aldığı karar ile Cüneyt Karakuş ile yollar ayrılırken, yerine Fatih Tekke getirildi. Genç teknik adam, kırmızı beyazlı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Öğlen Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerine gelen Tekke, futbolcularla kısa bir toplantı yaptıktan sonra takımın başında ilk antrenmana da çıktı.

Tekke, Boluspor'un uzun yıllardır bir üst ligde oynama arzusu olduğunu, bu başarıyı yakalamak amacıyla geldiğini söyledi. Tekke, şöyle konuştu:

"Boluspor bir şehir takımı ve bunu hak ediyor. Biz de bunun için buraya geldik ve başaracağımızı düşünüyoruz. Bunu yapmak kolay değil. Ligin puansal ve oyunsal kalitesinde farklı şeyler olabiliyor. Bu ekiple birlikte güzel şeyler yapabileceğimi düşünüyorum. Taraftarın ve kentin yardımı da çok önemli. Hayal ettiğimizi umarım ligin sonunda görürüz."

Transferle ilgili de konuşan Fatih Tekke, "Aramıza katılacak 2 yeni oyuncu var. Bu 3 de olabilir. Takım içinde eksik gördüğümüz yerler var. Performansıyla, kalitesiyle oyuna güç katacak, maliyet açısından da kulübe sıkıntı vermeyecek oyuncular olacak. Kulübümüz bu konuda gerekli adımları atmış" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fatih Tekke, Boluspor'da İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement