Fenerbahçe anlaşma masasından jet hızında kalktı! Kasımpaşa'nın, Eren Elmalı için biçtiği bedel dudak uçuklattı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe anlaşma masasından jet hızında kalktı! Kasımpaşa'nın, Eren Elmalı için biçtiği bedel dudak uçuklattı!

Fenerbahçe yönetimi, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı'nın menajeri ile masaya oturdu. Sarı-Lacivertliler oyuncuyu istediklerini resmen söyledi. Kasımpaşa'nın 6 milyon euro istemesiyle Fenerbahçe masadan imza atmadan kalktı.

21.04.2022 12:34  Güncelleme: 12:44

Yerli sol bek arayan Sarı-Lacivertliler, ezeli rakiplerinin de gözüne kestirdiği Eren Elmalı için resmi girişimde bulundu. Fenerbahçe, oyuncunun menajeri Erkut Söğüt'e futbolcuyu istediklerini resmen bildirdi.

Bulunmaz Hint kumaşı! Kasımpaşa'nın istediği parayı veren kulüp bir daha kendine gelemez

MESUT ÖZİL DE GÖRÜŞÜLDÜ

Aynı zamanda Mesut Özil'in de menajeri olan Söğüt, bir yandan da kadro dışı bırakılan yıldız futbolcunun durumunu yüzeysel olarak görüştü. Söğüt'ün, Eren Elmalı için Kasımpaşa'nın talep ettiği rakamı aktarmasından sonra Fenerbahçeli yetkililer masadan kalktı.

Bulunmaz Hint kumaşı! Kasımpaşa'nın istediği parayı veren kulüp bir daha kendine gelemez

HABER BEKLİYOR

Kasımpaşa, Eren Elmalı için 6 milyon euro (Yaklaşık 100 milyon TL) talep etti. Bu rakamı realist bulmayan Fenerbahçe, geri çekildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre Eren'in temsilcisi Londra'ya döndü, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'dan haber bekliyor. Öte yandan Mesut Özil konusunun da netlik kazanması an meselesi.

Fenerbahçe anlaşma masasından jet hızında kalktı! Kasımpaşa\'nın, Eren Elmalı için biçtiği bedel dudak uçuklattı!

Son Dakika Spor Fenerbahçe anlaşma masasından jet hızında kalktı! Kasımpaşa'nın, Eren Elmalı için biçtiği bedel dudak uçuklattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement