Fenerbahçe'de Berke depremi! Gelen tepkilere dayanamadı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Berke depremi! Gelen tepkilere dayanamadı

Fenerbahçe'nin Sivasspor'la oynadığı maçın ardından Berke Özer sosyal medya hesaplarını kapattı. Genç kalecinin gelen ağır mesajlar üzerine böyle bir önlem aldığı konuşuluyor.

22.01.2022 21:24  Güncelleme: 21:30

Altay Bayındır'ın sakatlığından sonra kaleyi devralan Berke Özer için son haftalar iyi geçmiyor. Takımın puan kaybettiği maçlardan sonra genç kaleci de tepkilerden nasibini almaya başladı.

Fenerbahçe'de Berke depremi! Tepkilere dayanamayıp hesaplarını kapattı

SUÇLU BULUNDU

Sivasspor maçında önemli kurtarışlar yapan Berke, yenilen frikik golünden dolayı taraftarın gazabına uğradı. Berke Özer, maçtan kısa süre sonra sosyal medya hesaplarını kapattı. Sezon sonu mukavelesi bitecek Berke'nin Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Fenerbahçe'de Berke depremi! Tepkilere dayanamayıp hesaplarını kapattı
Fenerbahçe\'de Berke depremi! Gelen tepkilere dayanamadı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Berke depremi! Gelen tepkilere dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mevlut Emre: Adam o kadar süper kurtarışlar yaptı elbete as kaleci gibi olmaya bilir kalecidir ilahaki hata yapar yani kendini bilmez sözde fenerliyim diyen boş fanatikler bunu yapar nolursa olsun elbeteki takımın ve oyuncunun arkasında durmamız lazım süper kurtarışlar yaptı ve oyuncular bi o kadarda gol kaçırdı onlara da yazdınızmı hesaplarına her şey kalecide bitmiyo önce tebrik etmeyi öyrenin 2 3 Yanıtla
  • Ensar Aşiran: Bizim İsmailden iyi kaleci şükretmek lazım.. 2 0 Yanıtla
  • Sercan Çiftçigil: Ben berkeyi teprik ediyorum aslan gibi kaleci kendini bilmez Fenerbahçeliler önce siz suçu oyunculara söyleyin bazı topçular var sahada nasıl oyun oynanıyor onu bilmiyor o yüzden berke aslan gibi ben gerçek bir Fenerbahçeli olarak teprik ediyorum inşallah Fenerbahçe de kalır inşallah Fenerbahçe'de güzel günler şampiyon luklar yaşar benim gözümde en kral kaleci teprik ediyorum başarılar diliyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement