Fenerbahçe'den Kovulan Nevin Yanıt, Survivor'a Katılma Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Kovulan Nevin Yanıt, Survivor'a Katılma Kararı Aldı

Fenerbahçe'den ikinci kez gönderilen milli atlet Nevin Yanıt, Survivor'a katılma kararı aldı.

06.12.2017 09:40  Güncelleme: 09:54

Aldığı 3 yıllık doping cezası nedeniyle Fenerbahçe'den gönderilen milli atlet Nevin Yanıt, cezayı erittikten sonra yönetici Fikret Çetinkaya'nın başkan Aziz Yıldırım'ı ikna etmesi üzerine sarı lacivertlilere geri dönmüştü.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan milli atlet Nevin Yanıt şu anda boşta, bir kulübün kendisine talebi olmamış. Sürpriz bir gelişme ise, milli atlet Survivor'a katılma kararı aldı. Nevin'in 2 Avrupa Şampiyonluğu ve çok sayıda Türkiye rekorları bulunuyor.

"İNANDIK AMA MAHÇUP ETTİ"

Fenerbahçeli yönetici Fikret Çetinkaya "Nevin Yanıt'a inanmıştık. Kulüp olarak sınırsız imkanlar sunduk ancak o bizleri mahçup etti." dedi. Çetinkaya, Nevin'in doping cezası almadan önce başarılı bir sporcu olduğunu belirterek "Maalesef aynı başarısını 2. kez tekrarlayamadı. Oysa çok umutluyduk, yeniden bir yerlere gelmesini istiyorduk. Günler, aylar geçti. Baktık ki derecelerinde inanılmaz düşüş var. Hem de öyle böyle değil. Yıldızların, gençlerin derecesini yapmaya başlamıştı. Düzelir diye düşündüm ama olmadı. Karşı karşıya geldik ve yollarımızı ayırdık. Hatta giderken bonservisini de verdik" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe\'den Kovulan Nevin Yanıt, Survivor\'a Katılma Kararı Aldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Kovulan Nevin Yanıt, Survivor'a Katılma Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ANKANKANK: ATLETİZMİN ARKA BAHÇESİ SURVIVOR OLDU... 10 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: FB den kovulmuş demek ki sakat biri ....zaten bizim atletler maşşallah hepsi süper dopinkli çıkıyor.bu yarışmaya ASLI ve Gamzede alınmalı ki ortalık şenlensin.... 7 1 Yanıtla
  • Dopinge destek miii: Yazıklar olsun Acun karakterini gösteriyorsun... 1 1 Yanıtla
  • Coni: Türkiye cumhuriyeti temsil ettini bilerek doping kullanıp başımızı öne egdiren biri hala türk televizyonuna cıkıyor aldıkları ödülleri geri ödesinler önce bu tarz şeyler izlemeyin aile örf adetlerine aykırı yarı cıplak kadın dedi kodu arkadaşa güvenmeme demeler acun ılıcalı türkiye icin kötü biri bence 0 2 Yanıtla
  • Neme lazim: Survivor'a katılmak için kendini kovdutmus olmasın 0 0 Yanıtla
  • Sporcu: Zaten doping cezası alan sporcular oraya atiyor kendilerini çocuklar için kötü örnek 0 0 Yanıtla

Advertisement