Ferman Muzaffer Veda Etti - Son Dakika
Spor

Ferman Muzaffer Veda Etti

Ferman Muzaffer Veda Etti

Eski milli boksör Ferman Muzaffer, dün akşam Atatürk Spor Sarayı’nda yapılan jübile ile faal sporculuk hayatını noktaladı.

26.02.2014 17:02

20 kez ulusal formayı giyen 5 Türkiye şampiyonu Ferman Muzaffer, ringdeki son karşılaşmasını Erhan Şentürk ile yaptı. Büyük çekişmenin yaşandığı iki rauntluk mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Jübilede Türkiye ile Ukrayna Boks Milli Takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmalara sporseverler alkışlarıyla destek verdi. Bu arada Akdaniz Oyunları'nda +81 Kilo'da mücadele verecek olan milli boksör Bahram Muzaffer de ağabeyinin jübilesinde ringe çıktı.

Eldivenleri satıldı

Son karşılaşmasının ardından Ferman Muzaffer'in eldivenleri açık arttırma ile satıldı. Ferman'ın eldivenlerini açık arttırmada 15 bin TL veren Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım aldı. Avrupa şampiyonu da olan Ferman Muzaffer, jübilesindan sonra şunları söyledi: ,

"Şampiyon boksörler yetiştireceğim"

"Bundan sonraki hedefim kendime ait olan Kardeşler Spor Kulübü çatısı altında şampiyon boksörler yetiştirmektir. Boks sporu dışarıdan bakıldığında kavga sporu gibi görülür, ama centilmenlik sporudur. Ringde mücadele eden sporcular birbirlerine sarılarak inerler. Jübileme katkı sağlayan sponsorlarıma, beni bu gecede yalnız bırakmayan Bursalılar'a teşekkür ediyorum."

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ferman Muzaffer Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement