Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı - Son Dakika
Spor

Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaray'ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı.

23.03.2020 22:34  Güncelleme: 08:27

Galatasaray, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'den gelen haber ile sallandı. Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

TERİM'İN 3 YARDIMCISININ DA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya da test yapıldı. DHA'nın haberine göre iki ismin testleri negatif çıktı. Davala ve Şaş'ın ardından Terim'in bir diğer yardımcısı Levent Şahin'in korona virüs testi negatif çıktı.

ÜMİT DAVALA: ÇIKAN HABERLER YALAN

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ümit Davala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in testinin pozitif çıkmasından sonra kendisiyle ilgili çıkan iddialara tepki göstererek, "Bir televizyon kanalında paylaşılan ve sosyal medyada yayılan, koronavirüs testimin pozitif çıktığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaşmak isterim. Lütfen bu hassas durumla ilgili daha dikkatli davranılmasını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

HASAN ŞAŞ: BEN GAYET İYİYİM

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in testinin pozitif çıkmasından sonra kendisinin sağlık durumuyla ilgili çıkan haberler üzerine Hasan Şaş, sosyal medyasından kısa bir açıklama yaparak, "Ben gayet iyiyim. Testlerim normal. Yeni başarılarda görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş ve Ümit Davala\'nın testleri negatif çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Umit karan: Tuhh yazik olmus 1 13 Yanıtla
    Ahmet Uras: Bu yorumunun ertesi günü babanda veya sevdiğin yakınında virüs çıkarsa nasıl hissedersin acaba? Önce insan olalım sonra adam.. 12 0 Menegar: Mutlu musun bu yazdığınla ? 0 0
  • Can: ONLARDA DİKKATLİ OLMALARI GEREKİYOR 3 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Bu nasıl bi şey ya Allah Yardımcımız olsun 1 0 Yanıtla
  • Virüs: Lan bu Hasan Şaş benden daha tehlikeli Bulaşmayın bu conoya 1 0 Yanıtla
  • zat-ı bahaneleri: o zaman fatih hoca statta kapmamış. başka yerden kapmış virüsü. niye dikkat etmezsin be adam kendine. 0 0 Yanıtla
  • bence: en yakınındakiler negatif se,kızları boşuna bela okumasınlar.babalarının nerden kaptığını,araştırsınlar. 0 0 Yanıtla
  • bence: önce kızları adam olacak 0 0 Yanıtla
  • bence: önce kızları insan olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement