Forvete Son Aday Jovetic! - Son Dakika
Spor

Forvete Son Aday Jovetic!

Forvete Son Aday Jovetic!

Fernandao'nun dönüşünün ekim ayını bulması bekleniyor.

10.07.2017 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fernandao'nun dönüşünün ekim ayını bulması bekleniyor. Bunün üzerine Kocaman 2 santrfor birden istedi. Yönetim de Jovetic için Inter'in kapısını çaldı. Jovetic için Inter'e kiralama teklifi yapılırken, Lucaz Perez, Bony ve Remy'den birini kadroya katmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

Fenerbahçe'de Topuk Yaylası kampı sona ererken tranfser çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Van Persie'nin sıkı çalışmasına rağmen form tutmasının zaman alacak olması, bunun yanında Jose Fernandao'nun sahalara dönüşünün ekim ayının bulacak olması Aykut Kocaman'ı yeni bir karar almaya sevketti. Başarılı teknik adam yönetime "Bize 1 değil 2 santrfor lazım" deyince Sarı-Lacivertli yönetim de harekete geçti. Fenerbahçe, bonservisi Inter'de olan ancak sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Stevan Jovetic için İtalyan kulübünün kapısını çaldı. Kiralama teklifi yaptı.

2013'TE M.CİTY 28 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

INTER kulübü teklife sıcak baktı. Jovetic de kabul ederse Karadağlı santrfor Fenerbahçe'ye imza atacak. 27 yaşındaki Jovetic 2013 yılında Fiorentina'dan Manchester City'ye 28 milyon Euro karşılığında tranfser olmuştu. Bu arada Fenerbahçe santrfor tranfser için Lucas Perez, Remy ve Bony için de girişimlerini sürdürüyor. Aykut Kocaman'ın takımda özellikle istediği Lucas Perez için yoğun bir çaba harcanırken Remy ve Bony'nin hem menajeri hem de kulüpleri ile temaslar devam ediyor.

KALİTELİ AMA PATLAMA YAPAMADI

F.Bahçe'nin teklifte bulunduğu Jovetic'in Fiorentina'da yıldızı parladı. M.City onun için 28 miyyon Euro ödedi. Sonrasında Inter'e tranfser oldu. Kalitesi tartışılmaz ama bir türlü beklenen patyamayı yapamadı. Yine de birçok Avrupa kulübü onu kadrosunda görmek istiyor.

(Takvim)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Forvete Son Aday Jovetic! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement