Galatasaray İngiliz Devlerine Karşı | İtalyan Oyuncu Türkiye Yolunda - Son Dakika
Spor

Galatasaray İngiliz Devlerine Karşı | İtalyan Oyuncu Türkiye Yolunda

Galatasaray İngiliz Devlerine Karşı | İtalyan Oyuncu Türkiye Yolunda

Galatasaray, Prandelli'nin gelişinden sonra ismi daha önce İngiliz devleri ile anılan oyuncuyu transfer etmeye çok yakın.

15.07.2014 08:24

Dünya Kupası'ndan sonra İtalya Milli Takımı'nı bırakıp Galatasaray'ın başına geçen Cesare Prandelli, sarı kırmızılı ekipte hız kesmeden transfer çalışmalarına başladı. İtalya'yı yakından tanıyan Prandelli, ismi daha önce Arsenal, Liverpool ve Tottenham ile de anılan oyuncuyu ikna etmek üzere.

İtalya'nın çok şey beklediği isim

Juventus'ta üst düzey forvetlerin gelişi ile birlikte yedek konumuna düşen, ismi de Premier Lig'den başta Arsenal olmak üzere Liverpool ve Tottenham ile anılan Sebastian Giovinco, İngiliz ve İtalyan medyasına göre Galatasaray'a çok yakın. Zamanında İtalya için gelecek vaat eden oyuncular arasında ilk sırada olan Giovinco, beklentileri tam olarak karşılayamasa da yine de kalitesini hep üst düzeyde tutmuş bir oyuncu.

Artık 27 yaşında olan Sebastian Giovinco, Juventus'ta yedek kalmak yerine yeni bir başlangıcı tercih edebilir. Juventus ile sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan Giovinco'nun, bedelsiz bir şekilde başka kulübe olasılığı var. Bu doğrultuda oyuncunun ya bu sezon başka bir yere transfer olması ya da kulübü ile sözleşme uzatması bekleniyor. Fakat Giovinco'nun Tevez ve Llorente gibi isimlerin arkasında kaldığı düşünülünce, bu oyuncunun başka bir yere transfer olma ihtimali de güçleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray İngiliz Devlerine Karşı | İtalyan Oyuncu Türkiye Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement