Galatasaray Liv Hospital'ın Yabancıları İddialı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Liv Hospital'ın Yabancıları İddialı

Galatasaray Liv Hospital\'ın Yabancıları İddialı

Galatasaray’ın Avustralyalı basketbolcusu Nathan Jawai, yeni sezonda hem ligde hem Euroleague’de başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

24.09.2014 16:39

Galatasaray'ın Avustralyalı basketbolcusu Nathan Jawai, yeni sezonda hem ligde hem Euroleague'de başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Galatasaray Liv Hospital takımı, 2014-2015 sezonu öncesi ilk çalışmalarına başlamadan önce basın mensupları ile buluştu. Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Jawai, yeni sezonla yeni bir başlangıç yapacaklarını belirterek, "İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ama daha fazla antrenman yapamadık. Birlikte bunu da yaptıkça ortaya iyi bir takım olduğumuzu ortaya çıkaracağız. Geçen sezon çok sakat oyuncumuz vardı. Bu sezon sakat arkadaşımız olmazsa daha iyi bir takım olacağız. Çalıştıkça daha da iyiye gideceğimiz düşünüyorum" dedi.

Bu sezon hem ligde hem de Euroleague'de başarılı olacaklarına inandığını dile getiren Jawai, Carlos Arroyo gibi bir liderlere ve Martynas Pocius gibi bir Euroleague yıldızına sahip olduklarını vurguladı.

2014 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'ye kaybettiklerinin hatırlatılması üzerine Jawai, "Tabii ki kaybetmeyi kimse istemez. Türkiye'ye kaybedip buraya geri dönmek benim için biraz zor oldu ama buraya farklı bir amaç için geldim. Artık önüme bakacağım" cevabını verdi.

MARTYNAS POCIUS: "İYİ BİR TAKIMA SAHİBİZ"

Galatasaray Liv Hospital'ın Litvanyalı yıldızı Martynas Pocius ise takım olarak yeni bir araya geldiklerini ifade ederek, "İyi bir takıma ve gruba sahibiz ama antrenman yaptıkça iyi basketbol oynamaya başlayacağız. Bunu sağladıktan sonra da hedeflerimiz için konuşabiliriz" dedi.

Transfer sürecinin sorulması üzerine başarılı basketbolcu, "Tabii daha önce Euroleague'de Türk takımlarına karşı oynamıştım. Biraz bir şeyler biliyordum. Galatasaray'ın da köklü ve gelenekli bir geçmişi olduğunu biliyordum. Çok müthiş taraftarları olduğunu biliyordum" şeklinde cevap verdi.

Son olarak başantrenör Ergin Ataman ile ilgili konuşan Pocius, "Ergin Ataman'la karşılıklı mücadele etmiştik, şimdi beraber çalışacağız ve çalıştıkça da birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum" dedi.

ZORAN ERCEG: "FİNAL FOUR'U HEDEFLİYORUZ"

Sarı-kırmızılı takımın Sırp oyuncusu Zoran Erceg de, her zaman kazanmak için oynayacaklarını vurgulayarak, "Bu sezon da kupaları kazanmak için, bulunduğumuz arenalarda başarılı olmak için oynayacağız. Potansiyelimizi ortaya çıkarmak için sakatlıklardan uzak, sağlıklı kalmamız lazım. Bu sezondaki hedef de geçen sezonun bir adım ötesine gitmek olur. Final Four'u hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Liv Hospital'ın Yabancıları İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement