Gary Medel Transferi Bitiyor! - Son Dakika
Spor

Gary Medel Transferi Bitiyor!

Gary Medel Transferi Bitiyor!

Beşiktaş'ın stoper takviyesi için gündemine aldığı Gary Medel konusunda siyah-beyazlı ekipten yeni açıklama geldi.

07.08.2017 17:20

Beşiktaş'ın stoper takviyesi için gündemine aldığı Gary Medel konusunda siyah-beyazlı ekipten yeni açıklama geldi. Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Medel konusunda Şili basınına yeni bir açıklama yaptı.

El Mercurio Gazetesi'ne konuşan Torunoğulları, "Gary Medel'in transferini kısa sürede bitirmek istiyoruz. Şili Milli Takımı için önemli bir oyuncu ve Inter Milan'da da harika bir süreç geçirdi" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ MEDEL İÇİN NE KADAR TEKLİF ETTİ?

LA GAZZETTA: "ARADA 1 MİLYONLUK FARK VAR"

Öte yandan İtalyan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Beşiktaş'ın yaptığı teklif ile Inter'in Medel için istediği rakam arasında 1 milyon euroluk bir fark kaldı. Beşiktaş ile anlaşan Medel'in ise, senelik 2,5 milyon euroluk teklifi kabul ettiği belirtildi.

Beşiktaş'ın 30 yaşındaki oyuncu için Inter'e 2 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu kaydediliyor. Inter ile 2018'e dek sözleşmesi bulunan Gary Medel geçtiğimiz sezon 31 maçta sahaya çıktı.

ICARDI'NİN EŞİ AYRILIĞI AÇIKLAMIŞTI

Inter'in forvet oyuncusu Icardi'nin eşi, aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Gary Medel'in eşi Cristina Morales ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak veda mesajında bulunmuş ve Medel'in Villarreal ile oynanan hazırlık maçında kadroya alınmaması da ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Gary Medel Transferi Bitiyor!

(Sporx)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Gary Medel Transferi Bitiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement